19 / 04 / 2024

Kocaeli Kurtyerine kapalı pazar mı inşa edilecek

Kocaeli Kurtyerine kapalı pazar mı inşa edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra-Kerpe yolu üzerinde yaptırılan kapalı pazar alanı 450 metrekarelik alana kurulacak. Pazar alanı bünyesinde bay ve bayan tuvaletiyle mescit de yer alacak

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde yeni kapalı yüzme havuzunun da müjdesi verildi...

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Başiskele Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Kocaeli’nin en modern ve büyük kapalı pazar yeri projesinin temeli, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibinin de katılımıyla kurban kesilerek ve atıldı.

Kocaeli Başiskele'ye 2. kapalı pazar yeri yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy Merkez mahallesinde kapalı pazar yeri inşasına başladı. Kocaeli’nin en büyük ve en modern kapalı pazar yeri projeleri Başiskele halkı ve pazarcı esnafı için hayata geçiyor.

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Mevlana Modern Kapalı Pazarı'nda çalışmaların startı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından verildi. Projenin 2018'den önce tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli Çayırova'ya olimpik yüzme havuzu inşa ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için çalışmalara başladı. 2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı, bin 979 metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kocaeli Kartepe’ye kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde Sarımeşe bölgesinde 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa ediliyor. Yapı çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar yapılıyor.

Kocaeli Kurtyerine kapalı pazar mı inşa edilecek Haberi

Kocaeli Kurtyerine kapalı pazar mı inşa edilecek



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerin gelişmesi ve köylülerin ürettikleri ürünleri satabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra ilçesine bağlı Kurtyeri Köyü’ne kapalı pazar alanı yapımı devam ediyor.



ÜSTÜ KAPALI PAZAR TEZGAHLARI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra-Kerpe yolu üzerinde yaptırılan kapalı pazar alanı 450 metrekarelik alana kurulacak. Pazar alanı bünyesinde bay ve bayan tuvaletiyle mescit de yer alacak. Üstü kapalı olarak planlanan pazar tezgahlarının yanı sıra alışveriş yapacak vatandaşlar için otopark da tasarlandı. Projenin yaz aylarında tamamlanması planlanıyor.


Kocaeli Büyükşehir...