26 / 04 / 2024

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihalesi

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihalesi

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Karamürsel Kayacık Mahallesi 174 ada 35 parselde yer alan Merkez Kent Konutları’ndaki 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 44 adet konut açık artırma usulü ile ihaleye çıkacak.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli Bayrampaşa’da yapıldı.

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihalesi Haberi

Kocaeli Merkez Kent Konutları ihalesi


Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Karamürsel Kayacık Mahallesi 174 ada 35 parselde yer alan Merkez Kent Konutları’ndaki 3+1 normal daire ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 44 adet konut açık artırma usulü ile ihaleye çıkacak. Osman Gazi Köprüsü ve deniz manzaralı olarak dikkat çeken konutların ihalesi 2 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 10.30‘da gerçekleştirilecek.


AÇIK ARTIRMA USULÜ


Konutların 93 bin 200 TL–202 bin 300 TL arası değişen bedeller ile 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45 ve 46 maddesine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacak. İhale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek. Konut bedelleri KDV’den muaf olacak.


1 KASIM SON MÜRACAAT


Müracaatlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na en geç 1 Kasım 2016 tarihi saat 12.30’a kadar yapılması gerekiyor. İhale ilan...