26 / 04 / 2024

Kocaeli metro

Kocaeli metro

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

Kocaeli'ne 33,3 kilometrelik metro hattı geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesini ziyaret etti. Başkan, 2023 vizyonunda yer alan ve projeleri bakanlık tarafından onaylanan 33,3 km'lik metronun detaylarını vatandaşlarla paylaştı..

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Körfez ilçesini ziyaret etti. Başkan, 2023 vizyonunda yer alan ve projeleri bakanlığın onayladığı 33,3 km'lik metronun detaylarını vatandaşlarla paylaştı

Fikri Işık: Kocaeli, metroyla buluşacak!

İzmit Belediyesi’nin Bekirpaşa’da düzenlediği esnaf ile buluşma kahvaltısında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Ulaşım sorunları için çok köklü çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli metro ile buluşacak” dedi.

Cengiz Topel Havaalanı'na kadar metro yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin mülkiyetinde olan araç sayısının azalacağını, bunun yerine ise araç kiralanacağını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, dün Leyla Atakan Merkezi'nde gerçekleştirildi

İbrahim Karaosmanoğlu: Kocaeli'nin tramvay hayalini gerçekleştiriyoruz!

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan ve kent gündeminde 10 yıldır yer tutan tramvay projesinde somut adımlar atılmaya başlandı. Tramvayın modeline, rengine, şekline ve nihayetinde güzergâhına da karar verildi.

Kocaeli Kuzey Metro Hattı 2024 programına alındı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve toplu taşımada yeni bir döneme imza atacak olan Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı’nın 95 milyar Türk Lirası yatırım hacmine sahip 1. aşaması, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yatırım programına alındığı açıklandı.

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gebze'de metro inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Gebze'de metro inşaatı nedeniyle kesilen ağaçlar meclis gündemine taşındı.CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin 4 soru sordu...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Kocaeli metrosunun ilk adımı olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi-Darıca Sahil Metro Hattı'nın temel atma töreni gerçekleştirildi...

Gebze-Darıca Metro Hattı projesi görücüye çıktı!

Tarihinin en büyük yatırımını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini görücüye çıkardı.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim'de atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze-Darıca arasında inşa edilecek Gebze Darıca Metro Hattı'nın temeli 20 Ekim Cumartesi günü saat 10:30'da atılacak.

Kocaeli’ye yeni metro ve tramvay hatları geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni metro ve tramvay hatları kazandıracak.

Kocaeli metro Haberi

Kocaeli metro

Hasan Gemisi Spor Salonunda düzenlenen kongreye Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile vatandaşlar katılım gösterdi.


Kocaeli için yapılan yatırımlarını anlatan Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’ndan övgüyle bahsetti. Başkan Karaosmanoğlu’nu kendisine benzeten Başbakan Binali Yıldırım, “Kocaeli’ye 20 milyar yatırım yaptık. Buna belediyelerin yaptıkları yatırımlar dahil değil. İbrahim bey çok güzel işler yaptı. Ben onu biraz kendime benzetiyorum. Fazla konuşmaz, düşük profilli, abilik yapar, şov peşinde koşmaz” diyerek konuştu.


Kocaeli’nin ulaşım sıkıntısı olduğunu ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, “Kocaeli için gelecek dönem, metrolar dönemi olacak. Şehir içi trafiği metro ile,...