26 / 04 / 2024

Kocaeli otobüs garajı

Kocaeli otobüs garajı

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir otobüs garajı idari bina yapımı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajında, bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı. 649 metrekare iki katlı betonarme binada ulaşım kontrol ve çağrı merkezleri ile idari ofisler yer alacak.

İzmit Otobüs Terminali yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni yeniliedi.

Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs garajı İzmir'de kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosunu kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında yeni garaj oluşturuyor.

Kocaeli Otobüs Terminali binasını NOMAK İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali binası tadilat ve onarım yapımı için ihale yaptı. İhaleyi en düşük fiyatı veren 570 bin 219 lira ile NOMAK İnşaat aldı.

Kocaeli yeni otobüs garajı tamamlandı!

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

Kocaeli otobüs garajına idari bina yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’na bağlı otobüs garajında bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı.

Kocaeli Büyükşehir otobüs garajı idari bina yapımı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajında, bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı. 649 metrekare iki katlı betonarme binada ulaşım kontrol ve çağrı merkezleri ile idari ofisler yer alacak.

Mersin Otobüs Terminali 28 Şubat'ta açılıyor!

2014 yılında hizmete girmesi beklenen, ancak 3 kez ihalesi iptal edilen Mersin’in yeni otogarı, bu ay sonunda açılıyor. Burhanettin Kocamaz, yeni Mersin Otobüs Terminali’nin 28 Şubat 2015 tarihinde hizmete gireceğini bildirdi.

1981 yılında Kadıköy ile Bostancı arasında özel otobüs yolu yapılacakmış!

1981 yılında İstanbul Belediyesi, Kadıköy - Bostancı arasında özel otobüs yolu yapacakmış. Özel otobüs yolu projesi İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak belediyeye göndermiş ve Kadıköy Meydanı da yeniden düzenlenecekmiş.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

Kocaeli otobüs garajı Haberi

Kocaeli otobüs garajı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan yeni nesil doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüsler için Körfez ilçesinde modern bir garaj alanı ve sıkıştırılmış doğalgaz(CNG) dolum tesisi yapıldı. 15 bin metrekare alana sahip garaj, 110 araç kapasitesine sahip ve bünyesinde doğalgazlı otobüslerin yakıt ihtiyacını karşılayacak CNG dolum tesisi bulunuyor.



Körfez garajında araçların periyodik temizliğinin yapıldığı 2 adet yıkama makinesi, 2 adet CNG kompresörü ve 2 adet idari bina yer alıyor. Yangın anında müdahale için muhtelif yerlere yangın hidrantlarının konulduğu garajda güvenlik yüksek seviyede tutuluyor. 4 aracın aynı anda 15 dakika içerisinde dolum işlemini tamamlayacağı tesiste, gaz, duman ve alev detektörleri herhangi tehlike anında sistemi otomatik olarak devreye sokabilecek.



Garajda bulunan 2 adet CNG kompresörü saatte 4 bin metreküp sıkıştırılmış doğalgazı toplu...