28 / 03 / 2024

Kocaeli Otogar Sekapark tramvay hattı çalışmaları

Kocaeli Otogar Sekapark tramvay hattı çalışmaları

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Kocaeli Kongre Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sekapark'ta inşa ettiği kongre merkezinin inşaatı şekilleniyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli Kongre Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tam gaz sürdürüyor.

Sekapark - Plajyolu tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

Kocaeli'de, Akçaray tramvay hattına ilave olarak projelendirilen Sekapark - Plajyolu tramvay hattının çalışmaları sürüyor. 

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli Sekapark’taki eski fabrika alanında projelendirilen ekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı başladı. Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi 36 dönümlük alan üzerinde yükselecek. 

Kocaeli Otogar Sekapark tramvay hattı çalışmaları Haberi

Kocaeli Otogar Sekapark tramvay hattı çalışmaları

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı. 


Proje 550 gün sonra tamamlanacak ve 114 milyon liraya mal olacak. 

Protokolün imza törenine Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoglu, Genel Sekreter Tahir Büyükakın. Gülermak AS Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Demir ve Buyuksehır yetkilileri katıldı Karaosmanoglu' 2017 yılında inşallah bineceğiz. Adım adım raylı sistemi geliştireceğiz" dedi. Karaosmanoglu, raylı sitemin ikinci adımının metro olacağını, bununla ilgili çalışmaların da Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili kuı um ve kuruluşlarla başladığını söyledi Tramvay hattı inşaatı Otogar dan başlayacak Hanlı Sokak boyunca ilerledikten sonra Yahya Kaptan da Salkım Soğut Caddesi-Sarı Mimoza Caddesi-Necip Fazıl Caddesi boyunca devam edecek Buradan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nın orta kısmı...