25 / 04 / 2024

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı

Kocaeli'de yapımı devam eden Outlet Köprülü Kavşağı'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı. Bin 300 metrekare uzunluğundaki köprü 23.5 milyon TL bedelle yapılıyor. Kavşak Eski Gölcük yolu üzerinde inşa ediliyor.

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde projelendirilen köprülü kavşak çalışmaları sürüyor. Kent trafiğine rahatlatacak projelerden biri olan köprülü kavşakta fore kazık imalatları yapılıyor.

Outlet Köprülü Kavşağı’nın Altyapı Çalışmaları Sürüyor!

Kocaeli, Eski Gölcük Yolu üzerinde gerçekleştirilen köprülü kavşak projesinde, zemin uygulama çalışmaları devam ediyor. Zemin ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından fore kazık uygulamasına başlanacağı açıklandı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli'deki köprülü kavşaklara neşter!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kavşak noktasına sahip ve Türkiye’nin atardamarlarından D-100 ve D-130 karayollarının merkezinden geçtiği şehir merkezine köprülü kavşak ve yaya üst geçiş köprüleri ile adeta neşter vurdu.

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'ndaki köprülü kavşak açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde inşa edilen köprülü kavşağın ilk geçiş ve hizmete alma törenine katıldı.

Konya Büyükşehir'den yeni köprülü kavşak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Aksaray Yolu Organize Sanayi girişine yapılacak köprülü kavşağın temelini törenle attı.

Kocaeli Outlet Köprüsü bayramdan önce açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşak inşaatında sona gelindi.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Mersin Liman-Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları projesinin temeli atıldı!

Bakan Arslan, beraberindeki Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin'de düzenlenen, "Liman - Hal ve Bekirde Köprülü Kavşakları Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köprülü Yapı İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasemin Akman ve Yusuf Talha Akman ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı Haberi

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı

Eski Gölcük yolu üzerinde yapımı devam eden Outlet Köprülü Kavşağı inşaatında yüzde 60’lık seviyeye gelindiği açıklandı.23.5 milyon TL’ye malolması beklenen 1300 metre uzunluğundaki köprülü kavşak inşaatının planlanandan 3 ay önce tamamlanması için gayret gösteriliyor.


HIZLI GİDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan Köprülü Kavşak’ın inşaat maliyetini, 41 Burda’nın sahibi Esas Holding karşılıyor. İnşaatı, Haldız İnşaat firması üstlenmişti. Kasım ayının sonunda tamamlanması öngörülen köprülü kavşak inşaatının, hava koşullarından kaynaklanan sorunlar yaşanmazsa, eylül ayı başında tamamlanıp, hizmete gireceği bildirildi. Proje kapsamında 138 adet fore kazık çakıldı. 4 bin metreküp beton, 1400 ton demir kullanılıyor.


Özgür...