23 / 04 / 2024

kocaeli Portakal Hafız Konağı

kocaeli Portakal Hafız Konağı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan, rekonstrüksiyon projesi hazırlanarak tekrar hayata döndürülmek için çalışmaların başlatıldığı Portakal Hafız Konağı’nda inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı yenileme ihalesi gerçekleşti!

Yanarak hasar gören tarihi Portakal Hafız Konağı’nın kente yeniden kazandırılması için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi rekonstrüksiyon yapım ihalesi yaptı.

Kocaeli'de Portakal Hafız Konağı ihalesi gerçekleşti!

Portakal Hafız Konağı ’nın kente yeniden kazandırılması için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi rekonstrüksiyon yapım ihalesi gerçekleştirdi.

Portakal Hafız Konağı’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Gerçekleştirilen ihale ile İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan Portakal Hafız Konağı’nın restorasyon çalışması için ilk adım atıldı.

Portakal Hafız Konağı’nın restorasyon ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi dokusuna sahip çıkmaya devam ediyor. Yaptığı restorasyon çalışmalarıyla tarihi eserleri şehre kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor...

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Evco İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Evco İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fıras Yahia M. Al-Khazrajı ve Hafız Salih  tarafından kuruldu.

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Hafız Mustafa Dubai'de şube açacak!

Hafız Mustafa’nın Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ongurlar ilk hedef olarak Dubai'de bir şube açacaklarını ve Çikolat Cemil isimli ikinci markalarını piyasaya süreceklerini açıkladı.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

kocaeli Portakal Hafız Konağı Haberi

kocaeli Portakal Hafız Konağı


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan, rekonstrüksiyon projesi hazırlanarak tekrar hayata döndürülmek için çalışmaların başlatıldığı Portakal Hafız Konağı’nda inceleme gerçekleştirdi. Burada yaptığı açıklamada Başkan Karaosmanoğlu, “Bu güzel tarihi mirasımızı İzmit ilçemize kazandırırken, ortaya çıkacak eser aynı zamanda kentimizin kültürel ve sanatsal gelişimine de hizmet edecek” dedi.



İZMİT’E HARİKA BİR ESER KAZANDIRIYORUZ


Tarihi geçmişi 1860’lı yılların öncesine dayanan ve dönemin Valisi Mutassarrıf Hasan Paşa tarafından yaptırılmış Portal Hafız Konağı’nda bugünlerde heyecanlı ve bir o kadar anlamlı bir proje yürütülüyor. Kocaeli’nin önemli tarihi dokularından olan konak, tekrardan hayata döneceği günleri sayıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından halkın kullanımına tekrar kazandırılacak bu projeyle, İzmit ilçesi tarihi bir mirasına yeniden kavuşacak. Geçmiş dönemlerde okul olarak...