25 / 04 / 2024

kocaeli projeleri

kocaeli projeleri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Kocaeli'de 41 milyon TL'lik yatırımın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmit'te düzenlenen Temel Atma ve Orman Köylerine Sertifika Dağıtım Töreni'ne katıldı. Eroğlu, yatırımlardan ve projelerden bahsetti.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli'deki dönüşüm merkezin görüntüsünü değiştirecek!

Kocaeli'de yapımı planlanan kentsel dönüşüm projesi ile birlikte Gölcük'ün merkezinde, özellikle Amiral Sağlam Caddesi'nde, büyük bir değişim yaşanacak. Gölcük Belediyesi yetkilileri, caddenin kentsel dönüşümle arastaların bulunacağını açıkladı.

Kocaeli Körfez Kampüsü'nün temeli Haziran'da atılacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, görevdeki son iki yılında yaptığı hizmetleri vatandaşlarla paylaştı. Baran, Körfez bölgesinin 2 kat daha büyüyeceğinin müjdesini verdi.

Kandıra- İzmit Yolu'nun temeli atılıyor!

Kocaeli Ticaret Odası'ndaki toplantısında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu "Çok yakın zaman da Kandıra- İzmit yolunun temellerini de atacağız" dedi.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli Valilik Köprüsü Şubat'ta tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde inşaatı devam eden, çelik asma taşıyıcı sistemli modern yaya köprüsünde çalışmalar sürdürülüyor.

Geleceğin mimarları Kocaeli projeleriyle pratik yaptı!

KOÜ Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencileri Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı Kadıköy Mahallesi Katlı Otopark ve Pazar Yeri projesi ile Seka Kağıt Müzesi’ni gezdi.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli projelerini denetledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve Avrupa’nın En Büyük Kâğıt Müzesi olacak SEKA Kâğıt Fabrikasını yerinde inceledi.

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu.

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'deki projeleri anlattı!

Kartepe Koordinasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İlçemiz Vergi Dairesi, Noter, Adliyenin ve hastanenin olmaması gelişmenin önünde sıkıntı olmaktadır."dedi.

Hasan Basri Güzeloğlu Gölcük'teki projeleri anlattı!

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Kocaeli Köseköy Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı kapsamında D-100 Karayolu üzerindeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

kocaeli projeleri Haberi

kocaeli projeleri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi için yapılan spor salonunundaki inşaat çalışmalarını denetledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, okullara spor salonu projesi kapsamında yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu belirtenKaraosmanoğlu, “Kocaeli’nde spor ve farklı alanlarda 47 proje ile 286 milyonluk yatırımımız sürüyor. Bir bir hayata geçirdiğimiz bu projeler kentimizin ihtiyaçlarına cevap verecek” diye konuştu.

“KENTİMİZE YENİ SOLUK GETİRECEK”

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da yer aldığı incelemede, Büyükşehir Belediyesi olarak pek çok okula spor salonu kazandırdıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kapsamda Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi için yapılan spor salonunun da inşasını yerinde gördük. Salonun inşasında önemli bir aşama geride kaldı. Vatandaşımızın hizmetine açacağımız bu spor salonunda 7’den 77’ye...