20 / 04 / 2024

Kocaeli Seyir Tepesi nerede

Kocaeli Seyir Tepesi nerede

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Konya Cihanbeyli’ye 7 milyon TL'lik cadde düzenlemesi!

Konya’nın tüm ilçelerinde prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 5 ana cadde ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımına yaklaşık 7 milyon lira harcadı.

Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatı yıl içinde başlıyor!

Çekmeköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Seyir Tepesi'nde projelendirme çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatının yıl içinde başlaması planlanıyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği Kültür Tepesi 2.Etap Projesi ile ilgili olarak, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyelerine bilgi verildi.

Bitlis Adilcevaz’daki tarihi camilerin çehresi değişecek!

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un girişimleri neticesinde tarihi Ulu Cami ve Tuğrul Bey Camilerinin restorasyonu yapılacak ve iki cami arasında peyzaj çalışması ile mesire alanları yapılarak ilçeye seyir tepesi kurulacak.

Kocaeli Belediye binası taşınacak!

İzmit sahil bölgesindeki mülkünde vatandaşlara hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir binaya taşınmanın arifesinde. Büyükşehir’in, iki yıl içinde Merkez Bankası’nın Kültür Tepesi karşısındaki binasına taşınacağı öğrenildi.

Ordu'ya Çikolata Park inşa edilecek!

Çikolata Park Projesi için geri sayım başladı. Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen kenarına inşa edilecek. 3 ana bölümden oluşacak projede; gezinti yerleri, butik mağazalar, seyir tepesi, anfi tiyatro ve eğlence mekanları yer alacak.

Kızılcahamam'da Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri inşa ediliyor!

Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Kızılcahmam Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

Ankara Kızılcahamam’da yeni yapılacak belediye hizmet binası ve Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri için temel atma töreni düzenlendi.

Adana'daki Varda Köprüsü Projesi onayladı!

Adana'nın tarihi Varda Köprüsü için hazırlanan proje, ÇKA'dan destek almaya hak kazandı. Köprü çevresine seyir tepesi, 2 köprü ve yol yapılacak

1981 yılında Çamlıca Tepesi'nde Seyir Balkonu açılmış!

1981 yılında Çamlıca Tepesi'nde 6 dönümlük arazi üzerinde 55 milyon lira harcanarak Seyir Balkonu açılmış. Türkiye Turing Otomobil Kurumu tarafından inşa edilen, ''Seyir Balkonu'' adı verilen tesis törenle açılmış.

Kocaeli Seyir Tepesi nerede Haberi

Kocaeli Seyir Tepesi nerede

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Seyir Tepesi projesinde, vatandaşların rahatça nefes alarak dinlenebileceği bir ortam oluşturmayı hedeflenirken proje ile sosyal alanlarıyla Dilovası ile birlikte Kocaali’nin ilçelerinin buluşma noktası olacağı ifade ediliyor. Diliskelesi Mahallesinde 2,5 dönümlük arazi üzerinde muhteşem manzarasıyla yapımına başlanan Seyir Tepesi projesi projesinin 60 günde tamamlanacağı öğrenildi.


Seyir tepesi projesi ile ilgili daha önce açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Seyir Tepesi Dilovası’nın en büyük eksiklerinden biriydi. Yapımına başladığımız bu projenin sonuca ulaştığında Dilovalı vatandaşlarımızın haricinde çevre ilçe ve illerden de insanlar buraya gelecek ve huzur dolu gün geçirecekler. Seyir Tepesi projesinin içinde sosyal donatı alanları, çocuk oyun grupları, kamelyalar, piknik yerleri, büfeler, Kaffe şeklinde dizayn edilecek”...