27 / 04 / 2024

kocaeli stadı

kocaeli stadı

Kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, ay sonunda açılması hedefleniyor.

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam!

Kocaeli İzmit'te inşaatı süren 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 95'i tamam. Çalışmaların sürdüğü stadyumda çim serimi işlemi başlayacak.

TOKİ Başkanı Turan Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın 6 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli'deki yatırımlar ne durumda? Başbakan açıkladı...

Kocaeli'de konuşan Başbakan Davutoğlu, kentteki yatırımlarla ilgili konuştu. Bilişim Vadisi'nin üstyapı faaliyetlerine Nisan'da başlanacağını söyleyen Davutoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve YHT çalışmalarına da dikkat çekti.

Kocaeli Stadyumu'nun temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Alikahya Mahallesi'nde 33 bin kişilik Kocaeli Stadyumu'nun temel atma törenine katıldı.

Kocaeli Stadyumu 6 Mart'ta satılıyor!

TOKİ Kocaeli Stadyumu 6 Mart tarihinde Eskidji Müzayedecilik tarafından 69 milyon liraya satışa çıkarılıyor. 120 aya kadar vadelendirme yapılan stadyumun toplam alanı 72 bin metrekare...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Kocaeli Stadı açıldı!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup'ta yapılan Kocaelispor-Fatsa Belediyespor maçıyla kapılarını açtı

Kocaeli Stadı kapılarını açıyor!

Dış cephesi kentin simgesi pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan Kocaeli Stadı, TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un Fatsa Belediyespor'u ağırlayacağı karşılaşmayla ilk defa kapılarını futbolseverlere açmış olacak. 

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

Kocaeli Pişmaniye Stadı ay sonunda tamamlanacak!

Kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde inşa edilen Kocaeli Pişmaniye Stadı bu ay sonunda tamamen tamamlanacak.

Kocaeli'nin yeni stadı ay sonunda tamam!

Kocaeli'de hayata geçirilen ve pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak olan yeni stat ay sonunda hizmete açılacak.

Kocaeli'nin yeni stadında sona doğru!

Kocaeli'de yapımı süren, dış cephesi, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak 33 bin kişilik stadyumun, ay sonunda açılması hedefleniyor.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Kocaeli Arena Stadyumu'nda sona doğru!

Türkiye bir stadına daha kavuşuyor. Mimarisi ile dünyada bir ilk olan Kocaeli Arena Stadyumu'nun bitimine az bir süre kaldı..

Kocaeli Stadyumu'nun yüzde 90'ı tamam!

Kocaeli’nin yeni 33 binlik stadında sona doğru gelindi. İnşaatı yapan firma, Ocak 2017’de stadı teslim edeceğini açıkladı.

Kocaeli Arena Stadı'nın açılışı neden ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleştirdiği İzmit Mitinginde ağustosta sona ereceğini açıkladığı Kocaeli Arena’nın darbe girişiminden dolayı 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında açılması bekleniyor.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

kocaeli stadı Haberi

kocaeli stadı

Kocaeli'de yapımı süren, hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması hedeflenen 33 bin kişilik stadyumun inşaatı yüzde 98 oranında tamamlandı.


Toplam 89 bin metrekare arazi üzerinde yapımı süren stadyum, kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde yapılacak dış cephesiyle ilgi çekiyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçici kabul aşamasına geldiklerini belirterek, stadyum inşaatında son rötuşlara geçildiğini söyledi.


"Bu ayın sonu itibarıyla stadyum, futbol oynanabilecek hale gelmiş olacak." diyen Çintimar, çim zeminin tamamlandığını kaydetti.


Çintimar, koltukların takılmasında da sona yaklaşıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:


"Hem localar hem de soyunma odaları hazır halde. Mayıs ayı sonu itibarıyla Kocaeli stadyumu futbol oynanabilecek halde Kocaeli'deki takımlarımıza, Kocaelisporumuza ve diğer takımlarımıza hizmet edecek duruma gelmiş olacak. Şu anda yüzde 98 seviyesindeyiz....