18 / 04 / 2024

kocaeli symbol avm açılış

kocaeli symbol avm açılış

Kocaeli’nin Başiskele sınırları içerisinde inşa edilen SYMBOL AVM, basına tanıtıldı. İlin ilk sosyal yaşam merkezi ve AVM’si olma özelliği taşıyacak olan SYMBOL AVM 11 Haziran Perşembe günü hizmete açılacak.

Symbol AVM 11 Haziran'da açılıyor!

Doğu Marmara ve Kocaeli’nin en büyük projesi Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi 11 Haziran 2015 Perşembe günü kapılarını açıyor. 700 milyon liralık proje kentimizdeki bütün AVM’lerin toplamından daha geniş bir alanda hayata geçecek

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi Mayıs'ta açılıyor!

SYMBOL Yaşam ve Alışveriş Merkezi; sağlık, turizm ve gösteri merkezi gibi değişik konseptleri içerisinde bir araya getirerek, AVM sektöründe farklı bir karma proje konseptine imza attı. SYMBOL AVM Mayıs 2015'te açılıyor..

KOÜ İnşaat Mühendisliği öğrencileri Symbol AVM şantiyesini gezdi!

D 100 Karayolu üzeri Yahya Kaptan Karşısı Koçtaş'ın yanında bulunan Symbol Kavanlar İnşaat'ın ilk ziyaretçileri KOÜ İnşaat Mühendisliği 1. 2. ve 3.sınıf öğrencileri oldu.

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Türkiye’de AVM’lerin markalaşmaya etkisi ve perakendenin geleceği!

MÜSİAD Perakende Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Kocaeli Şubesi ev sahipliğinde “Türkiye’de AVM’lerin Markalaşmaya Etkisi ve Perakendenin Geleceği” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli Gölcük kentsel dönüşümle değişecek!

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sosyal aktivite ve AVM eksikliği, ekonomik durağanlık ile kentsel dönüşüm konuları hakkında açıklamalarda bulunarak, ''Kentsel dönüşüm sonrasında Gölcük, cazibe merkezi haline gelecek'' dedi.

Boyner Kocaeli 41 Burda AVM'de mağaza açtı!

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

TSK'nin Kocaeli'deki 1500 dönüm arazisi TOKİ'ye devredildi!

TSK'den TOKİ'ye devredilen arazilerin dev şirketlerin konut ve AVM proje alanlarına dönüşmesi geleneği Kocaeli'ye taşınıyor. TSK'nin Gebze ve Düzce'deki bin 500 dönüme yakın arazisi TOKİ ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine verildi.

kocaeli symbol avm açılış Haberi

kocaeli symbol avm açılış

Kocaeli’nin Başiskele sınırları içerisinde inşa edilen SYMBOL AVM, basına tanıtıldı. İlin ilk sosyal yaşam merkezi ve AVM’si olma özelliği taşıyacak olan SYMBOL AVM 11 Haziran Perşembe günü hizmete açılacak.


Kocaeli’nin ilk sosyal yaşam merkezi ve AVM’si olma özelliği taşıyacak olan SYMBOL AVM, 11 Haziran Perşembe günü yapılacak açılış öncesinde basına tanıtıldı. Kavanlar şirketi tarafından Başiskele ilçesi sınırlarında D-100 üzerinde yapılan Symbol AVM’nin özellikleri, Kavanlar Yönetim kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından medya mensuplarına anlatıldı. Düzenlenen tanıtım toplantısına Kavanlar Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, Turkmall Başkan Yardımcısı Murat Sekmen, Ever Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, Medical Park Genel Müdürü Necip Kozalı, Symbol AVYM Genel Müdürü Yavuz Güler ve Odeabank İzmit Şube Müdürü Barbaros Candemir katıldı. Toplantıda AVM’nin 11 Haziran’da açılışının yapılacağı açıklandı.

Yaklaşık...