24 / 04 / 2024

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı murat özdağ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı murat özdağ

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli turizm kenti yolunda ilerliyor!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç'le birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy'u ziyaret ederek, Kocaeli'ni 'turizm kenti' konumu hakkında görüştü...

Altyapısı ve ulaşım ağı ile Kocaeli yatırımcılar için cazibe merkezi !

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ Dünya Gazetesi'ndeki yazısında; "Sahip olduğu güçlü altyapı ve zengin ulaşım ağı ile birçok ili kıskandıran özelliklere sahip olan kentimiz, ulusal ve uluslararası yatırımcı için bir cazibe merkezi olmuştur." dedi

Prof. Dr. Naci Görür 23 kente özellikle dikkat çekti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan kent sempozyumlarının 4’üncüsü bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO başladığı kaydedildi. Üç gün sürecek olan sempozyumların ilk gününün konuğu Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

Kocaeli'deki OSB’lerde virüs merkezi kuruldu!

Kocaeli’nde faaliyette bulunan OSB’lerin çalışanlara COVID-19 testi yapılmasıyla ilgili talebi karşılık buldu. Kocaeli Sanayi Odası ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Kocaeli’deki OSB’lerde çalışanlara virüs taraması yapılacak.

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Fuat Özdağ: TÜGEM olarak yenilik ve eğitim odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) programının ikincisi Kocaeli Ticaret Odası’nda yapıldı. Programda gayrimenkul sektöründe emek harcayanlara teşekkür plaketi verildi…

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Katkı Paylı Konut Kredisi faiz oranları yüzde 0,79’a düştü!

Kocaeli Ticaret Odası ile Ziraat Bankası arasında, KOTO üyesi müteahhit firmalarının müşterilerine kullandırması için imzalanan Katkı Paylı Konut Kredisi’nin faiz oranları yüzde 0,79’a geriledi.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı murat özdağ Haberi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı murat özdağ

KOCAELİ Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ limanları, demiryolu ve otoyol ile Kocaeli’nin ulaşım üssü olduğunu ifade ederek, “Bir sanayi kenti olarak Kocaeli ulaşım alt yapısı ile de dikkat çekmekte. Sahip olduğu 35 liman ile Türkiye gemi trafiğinin 4’de 1’ini karşılayan Kocaeli, 2023 yılına geldiğimizde Gebze ve İstanbul’a ulaşan 4 adet demiryolu hattı ve 1 hızlı tren bağlantısının yanı sıra, Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projelerinin de tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşım üssü olma özelliğini pekiştirecek” dedi.


1.5 MİLYON TON



Bu ulaşım ağlarının entegrasyonuyla birlikte bölgenin de hızlı bir büyüme yakaladığını anlatan Murat Özdağ, “Kartepe bölgesinde bulunan Köseköy Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi olacak ve yük taşıma kapasitesi 600 bin tondan 1.5 milyon tona ulaşacak....