16 / 04 / 2024

Kocaeli tramvay ihale sonucu

Kocaeli tramvay ihale sonucu

Kentte 113 milyon 990 bin liraya mal olacak tramvay hattı yapım işine yönelik sözleşme, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalandı.

Kocaeli tramvay hattının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan tramvay hattı projesinin ihalesi tamamlandı. Proje için ihale komisyonu 113 milyon 990 bin TL teklif bildiren Gülermak Ağır Sanayi İnşaat’ın yüklenici firma olmasına karar verdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Kocaeli tramvay ihale sonucu Haberi

Kocaeli tramvay ihale sonucu

Kocaeli'de 113 milyon 990 bin liraya mal olacak tramvay hattına yönelik sözleşme imzalayan yüklenici firmanın, 2017'ye kadar işi bitirmesi planlanıyor.  


Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin yoğun göç alan bir şehir olduğunu, nüfusun 1 milyon 700 bine ulaştığını söyledi. 


Kentin sahip olduğu ekonomik, sosyal ve kültürel yapısıyla hızlı geliştiğini ifade eden Karaosmanoğlu, dünyada göç alan şehirlerin önemli sorunlarından birisinin de ulaşım olduğunu dile getirdi. 


Karaosmanoğlu, refahın artmasıyla yola çıkan araç sayısının da çoğaldığını vurgulayarak, "Hızlı gelişen bir ülkeyiz ve kentiz. Raylı sistemde Kocaeli'de geç kaldık ama tramvayla adım atıyoruz. İnşaata başlıyoruz. 2017 başında birlikte tramvaya bineceğiz. Kent nüfusu 10 yıl sonra 2,5 milyon olacak. İmar planlarındaki yapılaşmalar tamamlandığında 3-3.5 milyon nüfusa ulaşacağız" diye konuştu. 


Tramvayın İzmit'te hayata...