19 / 04 / 2024

Kocaeli tramvay projesi

Kocaeli tramvay projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli Akçaray’da 3. etap start aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşımına nefes aldıracak Akçaray Tramvay Projesi’nde birçok noktada çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Akçaray’da 600 metre ray döşendi!

Vatandaşların kent merkezi içinde konforlu ve hızlı ulaşımını sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen tramvay hattı çalışmaları sürüyor. İşte Akçaray'da son durum...

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Tramvay hattında alt ve üst yapı çalışmaları, ray imalatları Yahya Kaptan Mahallesi, Şehit Rafet Karacan Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Necip Fazıl Caddesi gibi birçok noktada aynı anda yürütülüyor.

Kocaeli Türk Telekom binası tamamen yıkıldı!

Tramvay projesi kapsamında yıkımına başlanan Türk Telekom binasından eser kalmadı. Barlar Sokağı’na giren ekipler ilk olarak Crash Bar'ı yıktı.Yıkım sırası Sığınak Türkü Bar' a geldi.

Kocaeli tramvay projesi esnafa anlatıldı!

Büyükşehir Belediyesi yapımına devam ettiği tramvay projesi kapsamında Mehmet Ali Paşa Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda başlayacak alt yapı çalışmaları için bölge esnafı ve vatandaşlar bilgilendirildi.

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Tramvay hattı boyunca yer alan Gazi Mustafa Kemal ve Şehit Rafet Karacan bulvarlarında alt yapı deplase çalışmalarına başlandı

Kocaeli Tramvay projesinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Otogar ve Sekapark arasında yapımı sürdürülen Tramvay Hattı Projesi kapsamında Yahya Kaptan Hanlı Sokak’ta rayların monte edilmesi çalışmaları sürüyor.

Aydın Ünlü Kocaeli projesini destekliyor!

Düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında Yahya Kaptan’daki ağaç eylemlerini değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Oradan alınan ağaçlar başka yere dikitli. Tramvay projesini destekliyoruz” dedi.

Kocaeli tramvay projesinin yapımı başladı!

Yeni ve modern ulaşım araçlarını kent halkının hizmetine sokan, ulaşımda vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı dahilinde raylı sistem yatırımlar devrinin öncüsü olan tramvayın yapımına başladı.

Kocaeli'de tramvay için düğmeye basıldı!

Yeni ve modern ulaşım araçlarını kent halkının hizmetine sokan, ulaşımda vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı dahilinde raylı sistem yatırımlar devrinin öncüsü olan tramvayın yapımına başladı.

Kocaeli tramvay hattının temeli atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara en ekonomik, hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde seyahat etme imkanı taşımak amacı ile hayata geçireceği tramvay hattının temel atma töreni, 19 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli tramvay projesinin temeli 19 Ekim'de atılacak!

Kocaeli tramvay hattının temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü yapılacak. ramvay hattı temel atma töreninden sonra ray temin süresi ile bağlantılı olarak ilk alt yapı imalatına 10 Kasım 2015 tarihinde başlanması planlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tramvayları satın aldı!

Büyükşehir Belediyesi, 19 milyon 740 bin Avro bedelle Akçaray’ın araç yapımı ihalesini kazanan Durmazlar Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. ile 12 adet tramvay aracı alımı için sözleşme imzaladı

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın! 

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKi'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 651 konut ve 12 dükkan yer alacak.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Kocaeli tramvay projesi Haberi

Kocaeli tramvay projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattının 2,2 kilometrelik kısmının tamamlanmasıyla yolcular yeni duraklara kavuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tramvayın Sekapark durağında düzenlenen törende önemli açıklamalarda bulunan  Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Seka'nın dönüşüm süreci ile ilgili konuştu.

Tramvay hattı yapmanın zor iş olduğunun altını çizen Işık, İzmit gibi denizle dağ arasına sıkışmış, yoğun nüfusun olduğu bölgede tramvay hattı yapmanın meşakkatli olduğunu dile getirdi. Işık, "İlk başlangıçta 'yapamazlar' diyorlardı. Ama tramvay hayata geçti ve İzmit halkı tramvayı sevdi. Şimdi günlük ortalama yolcu sayımız 30 bini geçti. O süreçte hangi zorlukların çekildiğini de iyi biliyorum. Şehrin merkezinde istimlak yapacaksınız, kolay mı?" açıklamasında bulundu.

Tramvay hattının şehir hastanesi ve Kocaeli Stadyumu'na kadar...