24 / 04 / 2024

Kocaeli Tramvayında son durum

Kocaeli Tramvayında son durum

Bursa Dünyanın 7'nci tramvay markası olan İpekböceği ile Türkiye'nin ilk yerli tramvayını üreten Durmazlar Makine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı tramvay ihalesini 19 milyon 740 bin euroluk teklifle kazandı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Proje aşamasında olan 2 tramvay hattında son durum!

İstanbul'a rahat ve hızlı ulaşım imkanı sunmayı amaçlayan Metro İstanbul projelerine hızla devam ediyor. İşte proje aşamasında Esenler-Davutpaşa Tramvay Hattı ve T5 Eyüp-Bayrampaşa Bağlantı Hattı'nda son durum...

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Ankara-Ankara Projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ankara-Ankara Projesi davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray Ankara-Ankara projesi davasında son durum bildirisi yayınlandı. 

Konak Tramvayı’nda son etaplar geçiliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı'nın hat imalatlarındaki son etaplardan biri daha geçiliyor. 15 Kasım Çarşamba gününden itibaren eski Vergi Dairesi’nden Üçkuyular İskelesi Kavşağı yönüne yapılan  ulaşım "tek taraflı" olarak trafiğe kapatılacak. 

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.

Yapı Keredi Koray Ankara-Ankara Projesi davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Keredi Koray Ankara-Ankara Projesi davasında son durum bildirisini yayınladı.

Kocaeli Tramvayında son durum Haberi

Kocaeli Tramvayında son durum

Bursa Dünyanın 7'nci tramvay markası olan İpekböceği ile Türkiye'nin ilk yerli tramvayını üreten Durmazlar Makine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı tramvay ihalesini 19 milyon 740 bin euroluk teklifle kazandı. Durmazlar, 18 ayda 12 adet İpekböceği tramvayı teslim edecek. Durmazlar, 25 Ağustos'ta da Antalya ihalesine katılacak.. İpekböceği, inşaat ihalesi yapılan Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattında çalışacak. Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, Çinli firmanın girmekten vazgeçtiği, Hyundai'nin ise teşekkür mektubu verip çekildiği ihaleyi ileri teknoloji ve düşük fiyatla kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Durmaz, "Raylı sistemler ihalelerinde hem dış ticaret açığını düşürmek hem de lokalizasyon ile fiyat avantajı sağlayıp belli başlı know-how'ları Türkiye'ye getirmek milliyetçiliğimizin temel görevi" açıklamasını yaptı. Milli bir marka yaratmak ve yerlilik oranını her geçen gün daha da artırmak...