28 / 03 / 2024

Kocaeli ulaşım prjeleri

Kocaeli ulaşım prjeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Kocaeli'de ulaşım projeleri hızla devam ediyor!

Ulaşım imkanlarının konforlu ve rahat sağlanması için birçok projeye imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları hızla sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımına 2015'te de devam edecek!

"Büyükşehir Belediyesi deniz ulaşımını kaldırıyor" şeklinde yorumlanan haberlere Kocaeli Büyükşehir Başkan danışmanı Ömer Polat açıklama yaptı ve deniz ulaşımının 2015 yılında da devam edeceğini belirtti...

Kocaeli'de 10 ayda 549 bin 594 kişi deniz ulaşımını kullandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bu yılın ilk 10 ayında deniz ulaşımında toplam 549 bin 594 kişinin taşındığını kaydetti.

Kocaeli'de deniz ulaşımında kış tarifesine geçiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü itibariyle Deniz ulaşımı seferlerinde kış tarifesine geçiliyor.

Çevre dostu ulaşım için Kocaeli pilot il seçildi!

Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı fonu kapsamında yürütülen Düşük Karbonlu Kent İçi Ulaşım Çözümlerinin Paylaşılması (SOLUTIONs) Projesi’nin Türkiye’deki ilk çalıştayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sekapark Otel’de yapıldı.

Kocaeli'de ulaşım bayram boyunca ücretsiz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı boyunca dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmeleri için bayram boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Parkomatlı otoparklarda da bayramın birinci günü ücret alınmayacak.

Kocaeli Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında rahat ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Bozulan yollar bakıma alınırken, dar yollar genişletilerek rahat bir ulaşım sağlanıyor. Yol bakım çalışmalarının yanında şehre yeni yollar da kazandırılıyor

Kocaeli ulaşım prjeleri Haberi

Kocaeli ulaşım prjeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Müdürü Ahmet Çelebi, Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısında yaptığı sunumda, 19 Ekim'de Akçaray'ın temel atma törenini gerçekleştireceklerini duyurdu. Kocaeli Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı, Kocaeli Valiliği binasında bulunan Akçakoca Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun Tataristan Cumhurbaşkanı ile Gebze'de ziyaretlere iştirak etmesi nedeniyle katılım sağlayamadığı toplantının başkanlığını Kocaeli Vali Yardımcısı Adnan Çimen üstlendi. Toplantıya; il müdürleri, 12 ilçenin kaymakamları, belediye başkanları katılım gösterdi. Toplantıda, 3. dönem sonunda kamu yatırımlarının değerlendirilmesi, ilimiz için önem taşıyan projelerin sunumlarının yapılması, Kuzey Marmara Otoyolu Şile, Ağva, Kandıra, Projesi, Körfez Geçiş Köprüsü Projesi, Sekapark - Tramvay Hattı Projesi, Bilişim Vadisi Projesi ve İl koordinasyonu gereken projelerin yer aldığı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda...