28 / 03 / 2024

kocaeli valiliği binası

kocaeli valiliği binası

Kocaeli Valiliği’nin yeni kompleksine taşınmasının ardından boşaltılan eski valilik binasının yıkım hazırlıkları başladı. 1974’ten beri hizmet veren eski Kocaeli Valiliği binası için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Valiliği Yeni Hizmet Binası'nın açılışı yine ertelendi!

2012 yılında temeli atılan ve bugüne kadar defalarca kez açılış tarihi açıklanan ancak bir türlü açılamayan Kocaeli Valiliği Yeni Hizmet Binası’nda hiçbir şey net değil. Valilik personeli dahil hiç kimse binanın ne zaman açılacağını bilmiyor...

Kocaeli Valiliği inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Kocaeli Valiliğiyeni Hizmet Binası ve İzmit Mimar Sinan Lisesi spor salonu başlanan inşaatlarında çalışmalar hızla devam ediyor. Spor salonu inşaatının duvar imalatlarına başlandı.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama: Sarı alarm verildi!

İstanbul Valiliği, İstanbul'da beklenen sağanak yağışların olumsuz etkilere neden olabileceği uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

kocaeli valiliği binası Haberi

kocaeli valiliği binası

Kocaeli Valiliği’nin yeni kompleksine taşınmasının ardından boşaltılan eski valilik binasının yıkım hazırlıkları başladı.

Yeni Cuma Cami ile Uğur Mumcu Parkı’nın önünde bulunan alanda 1974’ten beri hizmet veren eski Kocaeli Valiliği binası için yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevresine bariyerler konulan binanın Ramazan Bayramı’ndan sonraki hafta yıkımına başlanılması bekleniyor. Yıkımın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu alanda otopark ile kent meydanı çalışması yapılacak. Otogar ile Sekapark arasında çalışacak olan tramvayın Yeni Cuma durağı da bu alanda yer...