19 / 04 / 2024

Kocaeli Valiliği nerede

Kocaeli Valiliği nerede

Kocaeli Valiliği’nin yeni kompleksine taşınmasının ardından boşaltılan eski valilik binasının yıkım hazırlıkları başladı. 1974’ten beri hizmet veren eski Kocaeli Valiliği binası için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kocaeli Valiliği Yeni Hizmet Binası'nın inşaatı tamamlandı!

2011 yılında ihalesi gerçekleştirilen ve 31 Ocak 2012’de inşaat çalışmalarına başlanan ve yapımı bir sene geciken yeni Valilik kompleksi tamamlandı. 47 dönümlük alanda inşa edilen yeni kompleks bugünden itibaren faaliyete başlıyor.

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

Mistral GYO ile İzmir Valiliği arasındaki davada son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği davasında son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı.

Samsun Valiliği: Konut olmayan yerlere ikamet taşınmadı!

Samsun Valiliği "bazı mahallelerde ahır ve samanlıklara seçmen kaydığı" yapıldığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Mistral GYO, İzmir Valiliği davasında karar düzeltme başvurusu yaptı!

Mistral GYO, T.C. İzmir Valiliği ile yaşadığı uyuşmazlığa ilişkin olarak, Danıştay 14. Dairesi nezdinde karar düzeltme başvurusunda bulundu... 

Denizli Valiliği’nden imar barışı uyarısı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan imar barışı uygulaması kapsamında başvurular devam ediyor. Denizli Valiliği, konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Mistral GYO'nun İzmir Valiliği'ne açtığı dava ne durumda?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği Aleyhine İzmir 4. idare mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 137 adet konut yer alıyor.

Kilis Valiliği kaymakamlık lojmanını 4 milyon TL'ye satıyor!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi, Kilis Merkez'e bağlı Şehitsakıp Mahallesi'nde yer alan kargir kaymakamlık lojmanı ihale satıyor..

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kura heyecanının şimdiden başladığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kocaeli Valiliği nerede Haberi

Kocaeli Valiliği nerede

Kocaeli Valiliği’nin yeni kompleksine taşınmasının ardından boşaltılan eski valilik binasının yıkım hazırlıkları başladı.

Yeni Cuma Cami ile Uğur Mumcu Parkı’nın önünde bulunan alanda 1974’ten beri hizmet veren eski Kocaeli Valiliği binası için yıkım çalışmaları başlatıldı. Çevresine bariyerler konulan binanın Ramazan Bayramı’ndan sonraki hafta yıkımına başlanılması bekleniyor. Yıkımın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu alanda otopark ile kent meydanı çalışması yapılacak. Otogar ile Sekapark arasında çalışacak olan tramvayın Yeni Cuma durağı da bu alanda yer...