26 / 04 / 2024

Kocaeli Valilik Binası

Kocaeli Valilik Binası

Kocaeli'de 41 yıl boyunca aralarında Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de bulunduğu 17 valinin görev yaptığı eski valilik binasının yıkımına başlandı.

Kocaeli eski Valilik binası yıkıldı!

Kocaeli’de yeni Valilik Kompleksi’nin yapılmasının ardından 41 yıldır faaliyette olan Eski Valilik Binası’nın yıkımına başlandı. Yıkım için iş makinasının başına geçen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eski Valilik Binası’na ilk kepçeyi vurarak yık

Kocaeli eski valilik binası yıkıma gün sayıyor!

1974 yılında yapılan ve 41 yıl boyunca 17 valiyi ağırlayan Kocaeli Valiliği’nin eski binası Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi ve şimdi ise yıkım için gün sayıyor.

Kocaeli'nde valilik binasının dayanıklılığı ölçülecek!

Büyükşehir Belediyesi, il özel idarelerinin kapanmasının ardından bünyesine geçen eski Valilik binası için performans analizi yaptırıyor.Analizi Yapı-Güç firması yapacak.

Kocaeli Valiliği yeni binasına taşınıyor!

Ercan Topaca’nın Kocaeli Valisi olduğu dönem yapımına başlanılan ancak bir türlü açıklanan tarihlerde inşaat çalışmaları bitirilemeyen Yeni Valilik Kompleksi bu kez tamamlandı..

Kocaeli Valilik Binası inşaatı tamamlandı!

Yeni Kocaeli Valilik Binası'na birim müdürlükleri yerleştirildi. Fakat Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamı henüz yeni binaya taşınmadı. Güzeloğlu’nun bu hafta birim müdürleriyle basın açıklaması yapması bekleniyor.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri 310 milyon TL, KDV dahil değeri ise 365 milyon TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Halk GYO Kocaeli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Kocaeli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Halk GYO Kocaeli binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Kocaeli Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Valilik Binası Haberi

Kocaeli Valilik Binası

Yeni valilik kompleksinin tamamlanmasıyla Ramazan Bayramı öncesi boşaltılan binanın yıkımı için düzenlenen programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. Binanın önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, gazetecilere açıklama yapan Özak, binanın içindeki kullanılabilecek tüm eşya ve malzemenin Devlet Malzeme Ofisi tarafından alındığını söyledi. Binanın yıkım işlemini Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştireceğini ve iki hafta içerisinde tamamlanmasının planlandığını ifade eden  Özak, "Kocaeli Valiliği'ne 41 yıldan beri hizmet veren binanın bulunduğu alan bundan sonra Kocaeli halkının nefes alacağı bir yer olarak hizmet vermeye devam edecek. Yıkımın başlamasıyla birlikte kent meydanı ve otopark projesinin de startı verilmiş oldu. Bu işlem aslında bir yıkım değil yeni bir yapımın başlangıcıdır" diye...