23 / 04 / 2024

kocaeli viyadük inşaatı

kocaeli viyadük inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

İMSAD resmen duyurdu: Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 29,59 milyar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi eylül ayı sonuçlarına göre ihracat, 2,65 milyar dolara yükselirken, yıllık  inşaat malzemesi ihracatı ise 29,59 milyar oldu.

Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2023 sonuçlarına göre, yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar şeklinde oldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Teser tarafından kuruldu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

Birleşik Krallık inşaat PMI temmuzda 58,1 puana yükseldi!

Birleşik Krallık'ta inşaat PMI temmuz ayında 58,1 puan olarak açıklandı. Açıklanan verilere göre yeni siparişlerde şubat ayından bu yana en büyük artış kaydedildi.

kocaeli viyadük inşaatı Haberi

kocaeli viyadük inşaatı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Derince Çenedağ mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışmasını yerinde inceledi. Direklerden ikisinin yapımı tamamlanırken diğerlerinin de çalışmaları devam ediyor. Körfez ilçesinden başlayarak Derince ve İzmit ilçelerine kadar uzanan alternatif yol, D-100 Karayolu’na alternatif ulaşım oluşturmak amacıyla yapılıyor.

Daha önce 780 metre uzunluğunda yapılan birinci etaptan sonra şimdi de alternatif yolun bin 400 metrelik ikinci etap çalışmaları sürüyor. Alternatif yol 20 metre genişliğinde 2x2 şeritli duble yol olarak hayata geçiriliyor. Proje ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hem...