26 / 04 / 2024

kocaeli yol çalışmaları

kocaeli yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ilçede gerçekleştirilecek yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi.

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Kocaeli'de trafiği rahatlatacak viyadükler inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’den başlayarak Derince ve İzmit’e kadar uzanan alternatif yolun ikinci etabındaki viyadük direkleri inşaatını yerinde inceledi.

Kocaeli'de Yan Yollar ve Sanat Yapıları projesi trafiği akıcı hale getirecek!

Goodyear Kavşağı projesiyle aynı anda yürütülen 26 milyon TL’lik yol ve sanat yapıları hayata geçiriliyor. G yolunun üzerinde yer alacak 1 köprü Sarı Dere üzerinde inşa edildi.

İzmit ve Derince köyleri arasına beton yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

Başiskele köy yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere ulaşım sağlayan grup köy yollarında yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda Yuvacık baraj yolu olarak bilinen grup yolunda da asfaltlama çalışması yapıldı.

Kandıra - Ağva yolu tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra- Ağva-Safalı- Hacımazlar-Bollu köy grup yolunda da çalışmalar tamamlandı. Kandıra - Ağva yolunda ulaşım artık daha konforlu.

Derince'deki caddeler asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ’nün ortak çalışmaları ile Derince’ deki caddeler asfaltlanarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor

Derince Piri Reis Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yolların altyapılarını elden geçirerek, yenilmeye devam ediyor. Çalışmalarını Derince’de sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Piri Reis Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.

Kocaeli Ahmet Pembegüllü Caddesi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturarak kent genelinde trafik yoğunluğuna çözümler üretiyor. Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde yapılan çalışmayla yolu genişletirken, kaldırımları da tamamen yeniliyor.

Kocaeli Kefken - Ballar Köyü yolu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşeri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ballar, Akçabeyli ve Karaağaç köylerini de birbirine bağlayan grup yolu birbirine bağlayan grup yolunda zemin iyileştirme çalışmaları yapılıyor..

Kocaeli'nin her köşesinde kesintisiz ulaşım dönemi başladı!

Kocaeli’nin her köşesine kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyeleriyle birlikte kentte köprülü kavşak, battı çıktı ve tünel yapıyor...

Kocaeli Köprülü Kavşak'taki yan yol trafiğe açıldı!

Yahya Kaptan’da yapımı süren köprülü kavşak da şehrin ulaşımda yoğun olan noktalarından birini daha akıcı hale getirecek. Çalışma kapsamında köprünün Yenişehir Mahallesi yönündeki yan yolu trafiğe açıldı

Kartepe'ye 30 bin metrekare parke döşenecek!

Kent genelinde yıpranan yolları elden geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe yollarında da çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Ömer Türkçakal Bulvarında genişletme yapıldı!

Kocaeli Ömer Türkçakal Bulvarında genişletme çalışmaları gerçekleştirildi...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

kocaeli yol çalışmaları Haberi

kocaeli yol çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ilçede gerçekleştirilecek yol bakım ve onarım çalışmaları için ihale gerçekleştirildi. İhaleye 5 firma teklif verdi.


4 İLÇE İÇİN İHALE


Proje kapsamında dört ilçe için ihale yapıldı. Kartepe, Başiskele, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde yapılacak çalışmalar kapsamında 37 kalem malzeme ile yol bakım onarımları yapılacak. Çalışmalar ihalenin sonuçlanmasının ardından yapılacak yer teslimiyle başlayacak.


5 FİRMA KATILDI


Büyükşehir hizmet binasındaki ihale salonunda yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi. En yüksek teklif 4 milyon 160 bin TL ile Güney İnşaat tarafından verilirken, en düşük teklif Seven İnşaat tarafından 3 milyon 274 bin TL ile verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhale kapsamında yer teslimi yapıldıktan sonra 450 takvim günü içerisinde proje tamamlanacak.


Kocaeli Büyükşehir...