19 / 04 / 2024

Kocaeli Yukarı Hereke

Kocaeli Yukarı Hereke

Körfez Belediyesi, tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan Yukarı Hereke Muhtarlık binasında çalışmalar tamamlandı.

Yukarı Hereke seçim irtibat bürosu açıldı!

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Yukarı Hereke’de Seçim İrtibat Bürosunu Milletvekili Adayı R. Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla coşkuyla açtı.

Milli Emlak Kocaeli'de 75 bin liraya iş yeri satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke - 17 Ağustos Mahallesi'ndeki iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği iş yeri satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de 100 bin TL'ye satılık iş yeri fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan ve Doğu Roma İmparatorluğu döneminde 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi, turizme hizmet sunacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

Hereke kapalı pazar projesinin inşaatı başladı!

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke’de yapılması planlanan kapalı pazar projesi için inşaat çalışmaları başladı.

Kocaeli Hereke Taş Ocağı Yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent genelinde zarar gören yolları onarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yukarı Hereke Taş Ocağı yolunda yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Kocaeli Yukarı Hereke Kültür Merkezi şekilleniyor!

Yukarı Hereke Kültür Merkezi’nde çalışmalar sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan yapı şekillenmeye başladı. 600 metrekare alan üzerine yapılan kültür merkezi 400 kişilik düğün salonuna sahip.

Kocaeli Hereke Kalesi restore ediliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Doğu Roma İmparatorluğu döneminde, 640'lı yıllarda yapıldığı tahmin edilen Hereke Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Yuvacık Fay Hattı Yolu’nun genişliği 20 metre olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ilçesi Aşağı Yuvacık ile Yukarı Yuvacığı birbirine bağlayan Yuvacık Fay Hattı yolunda yenileme çalışması başlattı. 8 metrelik yol, 20 metreye genişleyecek ve yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt atılarak modern hale getirilecek.

Kocaeli Yukarı Hereke Haberi

Kocaeli Yukarı Hereke

Kısa bir süre önce yapımına start verilen Yukarı Hereke Muhtarlık binasının yapımı belediye ekiplerince tamamlandı. Tamamen halkın istek ve taleplerine göre projelendirilen muhtarlık hizmet binası yeni yerinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Körfez Belediyesi Muhtarların daha sağlıklı ve iyi şartlarda görevlerini sürdürebilecekleri muhtarlık hizmet binalarının yenilenmesi, bakım ve tadilat çalışmalarını artırarak sürdürecek. Muhtarlık Binası çevre düzenlemelerin ardından tamamen açılarak Yukarı Hereke halkına hizmet edecek.


Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde hizmete açılacak olan muhtarlık binasından mahallesinin ve kendisinin çok mutlu olduğunu belirten Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, “Körfez Belediyesine ve özellikle Belediye Başkanımız İsmail Baran’a çok teşekkür ediyorum. Önceki hizmet yerimiz kullanışsız ve eski bir yer idi. Mahalleme daha iyi şartlarda hizmet edebilmem ve mahalle sakinlerimizin daha iyi şartlarda hizmet...