24 / 04 / 2024

kocaeli Yuvacık Doğa Evleri

kocaeli Yuvacık Doğa Evleri

Kent Konut tarafından Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri'nde 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.Yuvacık Doğa Evleri’nde 54 araçlık açık otopark, açık hava spor aletleri, çardaklar, sosyal alanlar yer alıyor.

Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni bugün!

Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Tören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılacak.

Yuvacık Doğa Evleri'nde ilk teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele ilçemizde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nde sona gelindi. 27 Nisan’da başlayacak ilk teslimlerde üyelere tapularını da alma imkânı sunuluyor.

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri!

Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nin inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı, fiyatların 64 bin liradan başladığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...

Yuvacık Doğa Evleri temel betonları atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele İlçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Yuvacık Doğa evlerinde temel atma çalışmaları başladı. Yeşillikler içinde olacak evlerin 2014 yılı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın etrafındaki tesisler yıkıldı!

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bulunan Yuvacık Barajı çevresindeki kaçak olduğu tespit edilen tesisler yıkıldı. İşletme sahipleri yıkıma karşı çıktı.

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

kocaeli Yuvacık Doğa Evleri Haberi

kocaeli Yuvacık Doğa Evleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri, doğayla iç içe olan konumuyla dikkat çekiyor.


154 ADET DAİRE


Kent Konut, kent genelinde inşa ettiği konutlarla vatandaşların önemli bir ihtiyacını karşılıyor. Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta ama bir o kadar da şehre yakın olan Yuvacık Doğa Evleri vatandaşlara huzurlu bir yaşam temin ediyor. 6 blok 154 adet daireden oluşan konutlarda 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.




DOĞAYLA İÇİÇE


Körfez manzarasının hakim olduğu Yuvacık Doğa Evleri’nde yeşil alan sıkıntısı da bulunmuyor. Site içerisinde her şeyin düşünüldüğü konutlarda 54 araçlık açık otopark, açık hava spor aletleri, çardaklar, sosyal alanlar yer alıyor.




Kocaeli Büyükşehir...