26 / 04 / 2024

kocaeli yüzme havuzları

kocaeli yüzme havuzları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

kocaeli yüzme havuzları Haberi

kocaeli yüzme havuzları

Kocaeli pek çok branştaki sporcusu ile gerek yurt içinde gerekse yırt dışında başarılarla gündeme gelen bir kent. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, amatör spor kulüplerinde ter döken sporcular çeşitli dereceler kazanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bünyesinde yüzlerce sporcu da faaliyet gösteriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yüzme sporunda da gerekli performansın yakalanması ve bu sporun gelişmesi için altyapı çalışmaları yapıyor.

İLÇELERE HAVUZ


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi diğer branşlarda olduğu kadar yüzmede de sporcu yetiştirmek için ilçelere yüzme havuzları yapıyor. Bu havuzlarda yüzme öğrenecek olan yetenekli çocuklar lisanslı sporcu olma şansına sahip olacak. Bu amaçla Dilovası, Karamürsel, Kartepe, Kandıra ve Gebze ilçelerinde yarı olimpik yüzme havuzları yapılıyor. Bunlardan biri olan Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Çalışmaları süren yarı...