26 / 04 / 2024

Kocaelide alt ve üst yapı çalışmaları

Kocaelide alt ve üst yapı çalışmaları

Körfez Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Samsun mahallesindeki yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren ekipler, sokakta bulunan kaldırımları yeniliyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Türkiye'nin altın ithalatı iki yılın zirvesinde!

Türkiye'nin altın ithalatı eylül ayında 3,1 milyar dolarla 2 yılın zirvesine yükseldi. Darphane'nin altın üretimi de son dönemde hızla artarken, uzmanlardan  yastık altı ve Rusya etkisi ile ilgili açıklamalar geldi.

Nike seri sonu eşofman altları ve taytlarda indirim! İşte 26 Eylül 2022 Nike fiyat listesi

Nike kalitesi seri sonu eşfoman altı ve taytlarda yüzde 48’e varan indirim fırsatlarıyla sizi bekliyor. Kampanyaya sürdürülebilir malzemeden üretilen Nike Sportswear Tech Pack Eşofman altı da dahil. İşte 26 Eylül 2022 Nike fiyat listesi

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Dikkat o saatte yasak var! 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

TOKİ'den 7 ilde 1.205 konut ve iş yeri satışı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 7 ilde 1.205 adet konut ve iş yerini satışa çıkardı. Alt ve orta gelirli aileler için satışa çıkartılan konutların ihalesi açık satış usulü ile yapılacak. İşte satışa sunulan konutların başvuru detayları...

İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne toplu taşıma yasağı!

İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar ile 20 yaş altındaki gençlerin toplu taşıma araçlarına binmeleri 15 Ocak'tan itibaren yasaklandı.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Yağan tarafından kuruldu.

Kocaelide alt ve üst yapı çalışmaları Haberi

Kocaelide alt ve üst yapı çalışmaları

Çalışmalar hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Baran, "İlçemizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Samsun Mahallesi de asfaltlama çalışması yapılan bölgemizden biri. Samsun mahallemizde çalışmalarımız başlamadan önce halkımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Burada halkımıza verdiğimiz asfalt sözünü yerine getiriyoruz. ’Söz verdik yaptık’ diyoruz. Biz belediye olarak halkın isteğini bir emir gibi görüyor, ona göre hizmetin en kalitelisini sunuyoruz. Bu çalışmaların Körfezimize hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Ekiplerce devam ettirilen kaldırım yenileme çalışmaları kısa bir süre içerisinde neticelendirileceği bildirildi. Ekipler, kaldırım yenileme çalışmalarının ardından asfalt serim çalışmasını yaparak...