18 / 04 / 2024

kocaelide emeklilere toki mi yapacak

kocaelide emeklilere toki mi yapacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Sakaryalı emeklilere TOKİ konutları müjdesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ'den emeklilere 300 TL taksitle ev!

TOKİ'den emeklilere büyük müjde. 2017 yılında yapılan konutların 15 bini emeklilere ayrılacak. Emekliler ayda ortalama 300 lira taksitle ev sahibi olabilecek.

TOKİ 2017'de emeklilere kaç konut ayırdı?

TOKİ, bu yıl 65 bin sosyal konut inşa edecek, bu rakamın 15 bini, yani yüzde 25'i emeklilere ayrılacak.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ilçelere TOKİ tarafından konut yapılacağı müjdesini verdi.

Malatyalı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi.

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

kocaelide emeklilere toki mi yapacak Haberi

kocaelide emeklilere toki mi yapacak

Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze'ye her hafta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında dün ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi. CHP Gebze ilçe binasında gerçekleşen ziyarette; Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, il yöneticileri Hükmet Koçoğlu, Mustafa Kaya, Hakkı Koçak, Adnan Tok, Gebze ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, Gebze Belediyesi CHP'li meclis üyesi Eşref Emin Güzey ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. 


EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET ETTİLER 

İlçe binasında partililerle bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, beraberindekilerle birlikte daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Derneğin Gebze şube başkanı Ali Tunç, Gebze Kent Politikaları Üretme ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir,...