18 / 04 / 2024

Kocaelinde ulaşım 2015

Kocaelinde ulaşım 2015

Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan ve kent gündeminde 10 yıldır yer tutan tramvay projesinde somut adımlar atılmaya başlandı. Tramvayın modeline, rengine, şekline ve nihayetinde güzergâhına da karar verildi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projede 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Batışehir Loca ulaşım!

Teslimlerin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşeceği Batışehir Loca Evleri Egeyapı Group imzasıyla inşa ediliyor. Batışehir Loca ulaşım bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yükseliyor.

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi Nihan Yeşiloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüsniye Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan 2015 tarihinde Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Kağıthane ulaşım yatırımları 2015!

İstanbul’un hızla değişen İlçesi olan Kağıthane’de dev yatırımlar sürüyor. İlçede ulaşımı rahatlatmak için yapılan yeni yollar ve asfaltlama çalışmaları ardından Metro hattı ile Kağıthane İstanbul’un ulaşım merkezi konumuna geliyor.

NEH İnşaat Turizm ve Otelcilik Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NEH İnşaat Turizm ve Otelcilik Ulaşım Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015'te Rafık Ismayılov Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi 15 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Baraktur Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraktur Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Songül Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2015 tarihinde Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Hadımkoruyolu Caddesi'nde kuruldu.

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Melih Gökçek Ankara'daki 2015 ulaşım yatırımlarından bahsetti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent yollarında yaşanan buzlanma olaylarına ilişkin ilginç bir açıklamada bulundu. 2014'te yapılan ve 2015'te yapılacak ulaşım projelerinden de bahsetti...

Bahçeşehir Vaditepe ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Konutları'nda dairelerin 2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar ulaşım!

Toplam 975 adet daireden meydana gelen Manzara Adalar projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılında başlayacak. Projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor.İşte Kartal Manzara Adalar ulaşım bilgileri detayları...

Kocaelinde ulaşım 2015 Haberi

Kocaelinde ulaşım 2015

Kocaeli Ticaret Odası'nda yapılan basın açıklaması ile kamuoyu ile tramvayın detayları paylaşıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "30 yıldır Kocaeli'nin hayali olan bir projeyi gerçekleştiriyoruz" dedi. Kocaeli genelinde toplu taşımada dönüşüm ve entegrasyon çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi kenti raylı sistem ile buluşturmaya hazırlanıyor. 30 yıldır yapılması beklenen projeler arasmda bulunan tramvayın 2016 yılında tamamlanması ve yolcu taşımaya başlaması hedefleniyor. KOTO Burhan Kasım Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen basın açıklamasına katdım ise oldukça yoğun oldu. 


Toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hayrullah Demiray ve birçok davetli katıldı. 


GÜZERGAH BELİRLENDİ

Büyükşehir Belediyesi'nin kendi imkânları ile finanse...