20 / 04 / 2024

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik

Mustafa Çelik, Kayçev Genel Kurulu'na katıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri için büyük bir ekonomik değer gördükleri hayvancılık sektörünün atıklarını toplayıp enerji üreteceklerini söyledi.

Mustafa Çelik kimdir?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik kimdir? Mustafa Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Çelik..

Kocasinan Ahi Evran'da kentsel dönüşüm süreci başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyerek kentsel dönüşüm projesini Ahi Evran mahallesinden başlatacaklarını açıklamasının ardından, mahalle sakinlerini kentsel dönüşümü heyecanla bekliyor.

Mustafa Çelik: Kentsel dönüşüm yanlış algılanıyor!

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen 'Kentlerin Dönüştüğü Ortamda Peyzaj Mimarlığının Rolü' panelinde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kentsel dönüşüm deyince insanlarda yanlış algı oluşmaktadır"dedi.

Mustafa Çelik kentsel dönüşümün amacını anlattı!

Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen ’Kentlerin Dönüştüğü Ortamda Peyzaj Mimarlığının Rolü’ panelinde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Kentsel dönüşüm deyince insanlarda yanlış algı oluşmaktadır" dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ahi Evran Mahallesi'nde uygulayacakları Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onay verdiğini söyledi. Çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktıklarının altını çizdi.

Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne onay çıktı!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ahi Evran Mahallesi’nde uygulayacakları Harika Park Kentsel Dönüşüm Projesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay verdiğini söyledi. Çelik önemli bir aşamayı geride bıraktıklarını da belirtti.

Kocasinan İmar A.Ş. gecekonduları dönüştürecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İmar A.Ş.'yi özellikle kentsel dönüşüm ve bazı gecekondu bölgelerindeki imar hareketliliğinde aktif hale getirecek. İmar A.Ş., Yeşil Mahallede arsa anlaşması yapıyor...

Mustafa Çelik: Yeni bir Kocasinan istiyorsak mutlaka dönüşümü yapmalıyız!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, " Yaptığımız çalışmaların veya harcadığımız mesainin büyük bir bölümünü halen kentsel dönüşüm, imar çalışmaları ve planlama çalışmaları oluşturuyor " dedi...

Kocasinan inşaat, eğitim, tarım ve turizmde büyüyecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, turizmde çok iyi değerlere sahip olan Kocasinan'ın yeni projelerle Kayseri turizmine katkı sağlayacağını, eğitimde, inşaatta, sanayide, tarımda ve turizmde Kocasinan'ı büyüteceklerini söyledi.

Yamula Barajı ikinci etap sahil yolu Kayseri'ye bağlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri' nin denizi olan Yamula Barajı' nda ikinci etabı tamamlanan Sahil Yolu' nun Erkilet üstünden Kayseri' ye bağlandığını söyledi...

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, imar affını savundu!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha önceden karşı çıktığı İmar Barışı düzenlemesine sahip çıktı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik Haberi

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik

Yeni yönetimini belirlemek için toplanan Kayçev Genel Kurulu'na katılan Başkan Mustafa Çelik, "İşin özü şu: Elimizde zarar eden, verimli kullanılamayan bir tesis var. Uzman ekibimizle hayvan atıklarını toplayıp hem çevreyi temizleyecek hem de biyogazla elektrik üreteceğiz. Evsel ambalaj atıkları geri dönüşüm tesisi, yenilenebilir enerji yatırımları, biyogaz enerji tesisi ve güneş enerji santralleri kuracağız" dedi. 


Başkan Mustafa Çelik konuşmasına şöyle devam etti; "Göreve başladığımızda Kocasinan için neler yaparız, imkanlarımız, kabiliyetlerimiz neler, bölgemizdeki ekonomik, ticari, tarımsal ve hayvansal faaliyetler nelerdir diye fizibilite çalışması yaptık. Çevre temizliği kaygısıyla yapmamız gereken işler olduğunu da biliyorduk, bunları inceledik. Hayvancılık faaliyetlerinden doğan atıkların bertaraf edilmesini önümüzde dağ gibi a duran bir iş olarak gördük. Bu kaygılarla başladık. Kocasinan'ın doğu kısmında; Elagöz, Hasanarpa ve Akin bölgesindeki yoğunlukla...