25 / 04 / 2024

Koceli Başiskele Hürriyet Caddesi

Koceli Başiskele Hürriyet Caddesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yol yapım çalışmaları kapsamında Başiskele Bahçecik ’te yer alan Hürriyet Caddesi’nde genişletme çalışmaları gerçekleştirdi...

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

Hürriyet Emlak Projeland’den, konutta dijital pazarlama eğitimi!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Hürriyet konut ilanlarında yüzde 15 indirim yapacak!

Hürriyet Reklam Grup Koordinatörü Gürcan Korkmaz, bugün başlatılan konut kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. Korkmaz, konut ilanlarına yüzde 15 indirim uygulayacaklarını açıkladı.

Kocaeli Başiskele'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki cephe iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele'deki evlerin cephelerini yeniliyor.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Hüseyin Ayaz Başiskele'deki konut site yöneticileri ile buluştu!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de ki konut ve sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Kocaeli Başiskele'de yol çalışmaları yapılıyor!

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başiskele'nin gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, bu gelişimi göz önüne alarak planlama yaptıklarını belirtti.

Hürriyet Emlak, Google Türkiye'nin iş ortağı olacak!

Hürriyet Emlak, iş ortağı olan emlak ofislerinin portföylerini Google reklamı kullanarak; hedef kitlesine ulaştıracağı yeni bir iş birliğine başlıyor.

Koceli Başiskele Hürriyet Caddesi Haberi

Koceli Başiskele Hürriyet Caddesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kimi yollarda yama yapılırken kimi yollar tamamen yenileniyor. Yol çalışmaları kapsamında dar yollarda genişletme uygulamaları yapılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yol yapım çalışmaları kapsamında Başiskele Bahçecik’ye yer alan Hürriyet Caddesi’nde genişletme çalışmaları gerçekleştirdi.



3 METRE GENİŞLEDİ

Caddenin genişletilen bölgelerinde toplam bin ton asfalt kullanıldı. Genişletme çalışmalarının ardından son kat aşınma asfaltıyla çalışma tamamlandı. Çalışmayla 3 metre daha genişletilen cadde iki iniş bir çıkış olarak düzenlendi.


Kocaeli Büyükşehir...