19 / 04 / 2024

köçeoğlu köşkü çengelköy

köçeoğlu köşkü çengelköy

Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü’nün bulunduğu 50 dönümlük alan Devlet Konukevi oluyor. Daha önce bu araziden ayrılan bölümlerin geri satın alınmasıyla 70 dönüme çıkarılan alana helikopter pisti de yapılıyor...

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Çengelköy'de 23 milyon TL'ye satılık köşk!

Ağa Han Mimarlık Ödülü almış Türk mimarı tarafından 1993 yılında restore edilen Çengelköy'deki özel köşk satışa çıkarıldı....

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çengelköy'den villa aldı!

Hayranlarının site önünde bekleyip, fotoğraf çekmeye çalışmasından oldukça rahatsız olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer, Çengelköy'den villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Kameroğlu Ihlamur Evleri Büyükçekmece fiyat!

Kameroğlu Ihlamur Evleri Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde teslimler Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire!

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzası Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Demirland Çengelköy Park Evleri satılık daire fiyatları 360 bin dolardan başlıyor.

İBB'den Çengelköy'de 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 834 bin 80 TL olarak belirlendi.

Türk Kızılayı Çengelköy'de bina yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Çengelköy'de bulunan mevcut binayı yıktırarak yeni bina inşaatı yaptıracak. İhalesi 13 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık!

Üsküdar Çengelköy Park Evleri satılık konut tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen projede 65 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Selimoğlu Çengelköy Park Evleri Boğaziçi Köprüsü 'ne 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

köçeoğlu köşkü çengelköy Haberi

köçeoğlu köşkü çengelköy


Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü’nün bulunduğu 50 dönümlük alan Devlet Konukevi oluyor. Daha önce bu araziden ayrılan bölümlerin geri satın alınmasıyla 70 dönüme çıkarılan alana helikopter pisti de yapılıyor. Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde birçok devlet adamının kaldığı, yabancı devlet adamlarının ağırlandığı köşkler, Orhan Veli’nin “İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı” adlı şiirini yazdığı koru içinde yer alıyor.


SON Osmanlı Padişahı Vahdettin’in tahta geçmeden önce yaşadığı Çengelköy’deki Vahdettin Köşkü’nün bulunduğu 50 dönümlük alan Devlet Konukevi oluyor. Boğaz’ı tepeden gören arazi içinde Vahdettin Köşkü, Köçeoğlu Köşkü, Kadın Efendi Köşkü ve Ağalar Dairesi yıkılıp orijinaline uygun olarak yeniden inşa edildi. Daha önce bu araziden ayrılan ve 3’üncü şahıslara satılan bölümler de yeniden geri satın alınıp, proje alanına dahil edildi. Toplam 70 dönümlük alanda helikopter pisti de olacak.