29 / 03 / 2024

Koçhisar Barajı sulama projesi son durum

Koçhisar Barajı sulama projesi son durum

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan ilin en büyük sulama projesi olan Koçhisar Barajı sulama projesinin temeli atılırken, Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının da açılışı yapıldı.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Gümüş fiyatları 13 TL barajını geçerek rekora koşuyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları.

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri mecliste!

Koçali Barajı havzasında kalan bölgelerin kamulaştırılma işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı inşaatı ihalesi 29 Haziran'da!

Adıyaman Kahta Koçali Barajı Ana İletim Hattı ve Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 29 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nda dolgu çalışmalarının yüzde 97'si tamamlandı...

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı ihalesi 11 Haziran'da!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 11 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Güneydoğu Anadolu Projesi kapsamında, Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük sulama barajı olma özelliğini taşıyacak olan Silvan Barajı'nda fiziki gerçekleşme yüzde 60'a ulaştı!

Adıyaman Koçali Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Adıyaman'daki Koçali Barajı inşaatı nedeniyle baraj gölü altında kalan bazı yerleşim yerlerinin yerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silvan Barajı'nın yüzde 58'sı tamam!

Türkiye'nin ikinci büyük sulama projesi olan Silvan Barajı'nın yüzde 58'i tamamlandı. Projede 5 milyon metreküplük seviyeye ulaşılırken, tüm dolgu işlerinin bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

Koçali Barajı'nın ihale süreci TBMM gündeminde!

Koçali Barajı için yapılan ihale süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır Ünlendi Barajı'nda sona gelindi!

Iğdır'da 70 köyün içme suyu ve Aras Vadisi'nin sulama ihtiyacını karşılayacak Ünlendi Barajı'nda sona yaklaşılıyor. Proje ile ilgili DSİ 242'inci Şube Müdürlüğü'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Koçhisar Barajı sulama projesi son durum Haberi

Koçhisar Barajı sulama projesi son durum


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan ilin en büyük sulama projesi olan Koçhisar Barajı sulama projesinin temeli atılırken, Koçhisar 1. kısım içme suyu isale hattının da açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Sabri Başköy, Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Lütfi Akça, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diriz, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Diriz, temeli atılan Koçhisar Barajı sulama projesi hayata geçtiğinde 118 bin dekar arazinin suya kavuşacağını belirtti. Projenin Çorum’un en büyük sulama projesi olduğunu dile getiren...