26 / 04 / 2024

koçtaş kitaplık

koçtaş kitaplık

Koçtaş’ın Şubat ayına özel sunduğu yarıyıl tatili fırsatları ile yaşam alanlarınızı ertelemeden küçük dokunuşlarla hemen güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Koçtaş Ferre davlumbazda sepette yüzde 15 indirim kampanyasını başlattı!

Türkiye’nin en büyük yapı malzemesi mağazalarından Koçtaş, evine davlumbaz almak isteyenler için büyük bir kampanya düzenledi. Koçtaş, Ferre davlumbaz alana sepette yüzde 15 indirim uygulayacağını duyurdu.

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bakım ve servis gerekmez! Koçtaş kombi fiyatları ne kadar? En uygun kombiyi nasıl alırım? 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kombi fiyatları ne kadar? Kış aylarıyla birlikte kombisini yenilemek isteyenler fiyat araştırması yapıyor. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL! Üzülmemek için elinizi çabuk tutun!

Koçtaş büyük bir kampanyayı daha duyurdu! Koçtaş’tan online alışveriş yapan herkese 200 TL veriliyor. Yapı Kredi World'e özel 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinize 200 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Koçtaş'tan bahçe balkon depolama alanlarında indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş, bahçe balkon depolama alanlarında indirim fırsatlarını resmen başlattı. Peki, Koçtaş'ta bahçe balkon depolama alanları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta dekorasyon ve ev gereçlerine dev kampanya! Elinizi çabuk tutun! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta 100 TL İndirim Kampanyası! Peki kampanya ürünlerine kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

Koçtaş masa ve masa takımlarında indirim kampanyası başlattı! İşte 15 Eylül 2022 Koçtaş kampanyalı fiyat listesi 

Türkiye’nin en büyük yapı marketlerinden Koçtaş indirim kampanyası başlattı. Masa ve masa takımlarını kapsayan kampanyada ürünler uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Fırsatı kaçırmayın. 

Minik dostlarımıza özel indirim kampanyası Koçtaş'ta!

Koçtaş, hava şartlarının gittikçe kötüleşmesiyle birlikte kedi ve köpek mamalarında yüzde 40 indirim yapacağını duyurdu.

koçtaş kitaplık Haberi

koçtaş kitaplık

Koçtaş, aklınızdaki küçük ev güzelleştirme fikirlerini hayata geçirebileceğiz ya da genç odalarını baştan sona yenileyebileceğiniz Şubat ayına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Koçtaş’ta öğrenci odalarının havasını değiştirecek en güzel hediye 5 raflı kitaplık, 3 kapılı gardırop ve çalışma masasından oluşan üçlü set Şubat ayına özel sadece 349,90 TL’den başlayan fiyatlarla üstelik 12 taksit fırsatı ile satışa sunuluyor. Çalışma masalarında ve sandalyelerinde %40’a varan indirimler için son gün 29 Şubat!


Her zevke ve bütçeye uygun genç odası ürünlerini incelemek için, size en yakın Koçtaş mağazasını ya da www.koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret edebilirsiniz.


Mobilya alışverişlerinizde 100 TL üzerine 12 taksit fırsatını...