28 / 03 / 2024

Köfteci Ramiz şube sayısı

Köfteci Ramiz şube sayısı

Türkiye'de 151 şubeye ulaşan Köfteci Ramiz, 20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuruyor. Sucuk, sosis gibi işlenmiş et ürünlerine girmeye hazırlanan şirket, ayrıca kilo ile köfte ve et satılan 'Kilogram' isimli yeni markasıyla Türkiye'ye yayılmayı planlıyor.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Çiğ köfte zincirleri 50 ülkeye yayıldı!

Türkiye'de büyük ilgi gören çiğ köfte piyasası dünyada da markalaşmaya başladı. Yerli ve yabancı birçok girişimci 50’den fazla ülkede çiğ köfteci dükkanı açtı...

Köfteci Yusuf Fenerbahçe'de şube açıyor!

Köfteci Yusuf pek yakında Bağdat Caddesi'nin Fenerbahçe Stadyumu'nun hemen karşısında açılıyormuş. "Köfteci Yusuf ünlü caddenin başını tuttu" dersek yalan olmaz...

Köfteci Yusuf'un hedefi 150 şubeye ulaşmak!

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Nusret Gökçe New York’ta yeni şube açacak!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, New York’ta 2'inci şube açmak için kolları sıvadı. Nusret’in yeni mekanı için aylık 110 bin dolar ödeyeceği iddia ediliyor.

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019’da 390 yeni şube açacak!

Gayrimenkul danışmanlık şirketleri 2019 yılında 390 yeni şube açmayı planlıyor. Markaların franchise giriş bedelleri ise 15 bin TL ile 150 bin TL arasında değişiyor.

Köfteci Ramiz şube sayısı Haberi

Köfteci Ramiz şube sayısı

Köfteci Ramiz'in temelleri Makedonya göçmeni Ramiz Usta'nın 1928 yılında Manisa'nın Akhisar ilçesinde açtığı küçük köfteci dükkanıyla atıldı. Ekonomist Dergisi’nin haberine göre, Babalarının vefatının ardından işin başına geçen dört kardeş, Birol, Bircan, Birtan ve Bülent Taşkınlar, markayı 151 şubeli bir zincir haline getirdi.

Uzun yıllardır Köfteci Ramiz markasını büyüten kardeşler yeni bir yatırım atağına başlıyor.

20 milyon TL yatırımla Akhisar'da yeni bir tesis kuran Ramiz Gıda, bu yatırımla kapasitesini üç kat artıracak. Şirket, 4 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 12 bin metrekarelik bir alana kurulan tesis sayesinde günlük ortalama 15 ton et işleme kapasitesine ulaşacak. Tesisin 16 Mart'ta devreye girmesiyle 60 olan istihdam sayısı ise 100'e ulaşacak.

20 YENİ ŞUBE AÇACAK

Diğer taraftan Köfteci Ramiz markasının da büyümesi devam ediyor. 2006 yılından bu...