25 / 04 / 2024

Köksal Ünal kimdir

Köksal Ünal kimdir

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, bankada ya da yastık altında döviz birikimi olan vatandaşları, hem ekonomiyi rahatlatmak hem de bu uygun konjonktürde alım yaparak ileride karlı çıkmaları için döviz fonlarını bozdurup gayrimenkule yatırmaya çağırdı.

Emlak sektörüne İngiliz modeli önerisi!

Eskidji Ankara Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörüne yönelik yasa çalışmalarında İngiliz modelinin referans alınabileceğini belirterek, “Çünkü İngiliz sistemi daha sade, orada Emlak Müşavirliği var, kurallar ve kriterler belli” dedi.

Gayrimenkul sertifikası modeli kentsel dönüşüme yarayacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Hükümetin eylem planında yer alan modelin doğru uygulanması durumunda özellikle “kentsel dönüşüm” projelerinde çok yararlı olacağını bildirdi.

Konut sektörü Nisan ve Mayıs aylarında hareketli döneme giriyor!

Köksal Ünal, ev alacakların sorunsuz imar ve tapu, iskan izni, doğru yapılmış zemin incelenmesi, deprem ve afetlere dayanıklılık durumuna dikkat etmeleri ve mutlaka “profesyonel destek” almaları konusunda uyarıyor.

2016 gayrimenkul için çok iyi bir yıl olacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Eylül’de sert düşüş yaşanan konut satışlarının Ekim’den itibaren yeniden artışa geçtiğini, tüm olumsuzluklara rağmen sektörün 2015’i iyi bir performansla tamamlayacağını bildirdi.

Konut sektörü ne zaman canlanacak?

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, seçimle birlikte gelen istikrarın konut piyasasını ne yönde etkileyeceğini anlattı.

Konut satışlarında seçim sonrası canlanma beklentisi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Ünal, konut satışlarında Eylül’de yaşanan sert düşüşü değerlendirirken, 1 Kasım sonrası kurulacak hükümetle istikrarın sağlanması durumunda sektörün eski performansını yakalayacağını söyledi.

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Köksal Ünal: Yurt soru yap-kirala modeliyle çözülecek!

Türkiye'de 200'e yakın üniversite yaklaşık 800 bini yeni kayıt 6-milyon dolayındaki öğrenci ile 2015-2016 eğitim öğretim yılına hazırlanırken, gençler yurt telaşına kapıldı.

Yurt açığı sorununa çözüm olarak yap-kirala modeli önerildi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, yükseköğretimde ciddi boyutlardaki yurt açığı sorununa çözüm olarak “yap-kirala” modelini önerdi.

Köksal Ünal: Ev alırken dert almayın!

Yarım kalan inşaatlar, bir türlü teslim edilemeyen daireler, yıllarca iskânı alınamayan binalar ya da örnek dairede gösterilip alınan evde bulunmayan özellikler gibi durumlar, ülkemizde gayrimenkul alıcılarının karşı karşıya olduğu ciddi riskler…

Yabancılar gayrimenkul yatırımında rotasını Ankara'ya çevirecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul’un konut yatırım hacmi ve fiyatta ulaştığı doygunluk sonrası yabancıların yöneleceği Anadolu kentlerinin başında Ankara’nın geldiğini vurguladı.

Köksal Ünal: Ankara'da birikimler konuta yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, dinamizmini koruyan emlak ve gayrimenkul sektöründe 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından cok daha güdü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Granit Mermer Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köksal ve Ramazan Miraç Köksal ortaklığında kuruldu.

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Köksal Ünal kimdir Haberi

Köksal Ünal kimdir


Ekim ayında Türkiye genelinde 130 bin 274 konut satıldı. Satılan konut sayısı bir önceki aya göre yüzde 19,6, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 25,1 artış gösterdi. Bu kapsamda banka kredisi ile yapılan ipotekli konut satışları yıllık bazda yüzde 71,8 artarak 48 in 110 adet olarak gerçekleşti.

Eskidji Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, konut satışlarında yaşanan artışı değerlendirirken, bazı kuruluşların faiz indirimleri ve büyük konutlarda ÖTV indirimi gibi düzenlemelerin yanında kurdaki artışın da bunda etkili olduğuna dikkat çekti. Ünal, ev alma planı olan ve kurun yükselmesi paralelinde elindeki döviz birikimlerinin değeri artan bazı vatandaşların bu dövizlerini bozdurarak alıma geçmesinin konut piyasasına katkı yaptığını söyledi. Ancak bu etkinin henüz sınırlı olduğunu değerlendiren Ünal,  bu yönde daha büyük bir harekete...