19 / 04 / 2024

koleksiyonda çağdaş tasarım örnekleri

koleksiyonda çağdaş tasarım örnekleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması “Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinin 15.si olan Hatırlı Mimarlık ofisi mimari proje sergisi Koleksiyon Ankara Merkezi’nde açıldı.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 22 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da tasarım yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Peki, DDiamond'da satılan tasarım yüzükler kaç TL? DDiamond'da tasarım yüzük fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 DDiamond tasarım yüzük fiyat listesi...

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'da yer alan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınacak.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Haydarpaşa Tasarım Merkezi kuruluyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, UNESCO'nun tasarım şehri ilan ettiği İstanbul'da, bu amaçla "Haydarpaşa Tasarım Merkezi"nin kurulduğunu belirterek, burada üretilecek "Designed in Istanbul", "Inspired in İstanbul" logolu ürünlerin, dünya raflarını süsleyeceğine dikkati çekti...

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

koleksiyonda çağdaş tasarım örnekleri Haberi

koleksiyonda çağdaş tasarım örnekleri
Mimari tasarım ve uygulama alanında etkin olan mimarların, mimarlık mesleğini geliştirmek, toplumda saygınlığını ve etkinliğini arttırmak için 1987 yılında kurdukları Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) üyelerinin son dönem projelerini kapsıyor. Sergi, çağdaş tasarımın örneklerini mimarlar ve tasarım meraklılarıyla buluşturmayı, tasarımın farklı disiplinlerini yan yana getirmeyi amaçlıyor. Sergi 8 Ekim‘ e kadar meraklılıarını ağırlayacak.


Selvi ÇELİK /...