19 / 04 / 2024

kombiler

kombiler

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde kombiler de yavaş yavaş yanmaya başladı. Peki doğalgazdan tasarruf edebilmek için neler yapılmalı? İşte detaylar..

Doğal gaz faturasını düşüren formül tek tek açıklandı! Bunu yapanlar yüzde 25-30 daha az ödeyecek!

Kış mevsimin gelmesiyle birlikte kombiler açıldı, doğal gaz faturaları yükselmeye başladı. DOSİDER, daha az fatura ödemenin yollarını madde madde anlattı...

Kışın kombi kapatan kat maliklerine uyarı: Komşunuz dava açıp, zarar talebinde bulunabilir

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler yakılmaya başlandı. Ancak kışın kombi kapatanlara peş peşe uyarı geldi. Böyle bir durumda komşular ile mahkemelik olabilirsiniz.

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Kombiler, kış ayına girilmesiyle birlikte fazla yakılmaya başlandı. Bu durumda vatandaşlar, Petek kapatmak faturayı azaltır mı, kombi nasıl az yakar? şeklinde sorular sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Doğal gaz faturasıyla ilgili bilinmeyen detay! Bunu yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalıyor

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açıldı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırmakta. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

Tasarruf etmek için ideal kombi ayarı kaç derece olmalı?

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde kombiler de yavaş yavaş yanmaya başladı. Peki doğalgazdan tasarruf edebilmek için neler yapılmalı? İşte detaylar..

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Buderus’tan hem bütçe hem çevre dostu kombiler!

Buderus yoğuşmalı kombiler, yoğuşma teknolojisinin getirdiği yüksek verim, hassas oda sıcaklığı kontrolü ve akıllı kumanda paneli sayesinde soğuk günlerde çok daha tasarruflu ısınma sağlıyor.

Baymak Premix Yoğuşmalı Kombi zararlı gaz emisyonu sağlıyor!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak tarafından tasarlanan ve üretilen yoğuşmalı kombiler çok sessiz yapılarının yanı sıra düşük zararlı gaz emisyonu ile çevreci ve uzun ömürlü olma özelliğine de sahip.

Elektrik kesilse de kombiler çalışacak!

İzmir Gediz Üniversitesi'nden Doç.Dr. Selim Solmaz ile Yunus Kaynar, kombi ve kalorifer gibi ısı kazanlarının kendi elektriğini üretmesini sağlayan teknoloji geliştirdi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da buluşu destekledi.

Ariston'dan kombilerde 5 yıl garanti!

Havaların yavaş yavaş serinlemeye başladığı Eylül ayı ile birlikte Ariston’dan “müşterilerinin içini ısıtacak” bir uygulama… Ariston markalı yoğuşmalı kombiler 5 yıl garantiye sahip olacak. ..

Bosch kombiler yüksek tasarrufla ısıtıyor!

Enerji verimliliğine yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam eden Bosch Isı Sistemleri’nin, yüksek verimle enerji tasarrufu sağlayan yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2500 W kış aylarında tasarruflu ısınma sağlıyor.

Arçelik'ten tasarruf sağlayan kombiler!

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor

Arçelik kombiyle ısınırken tasarruf etmek mümkün!

Arçelik, üstün kombi ürünlerini tüketici beğenisine sunuyor. Isınırken tasarruf sağlayan kombiler özel avantajlarla tüketiciyi bekliyor.Kampanya süresince artı 1 yıl ek garantiyle toplamda 4 yıl garanti ve 1 adet yıllık bakım da tüketiciye hediye ediliyor

kombiler Haberi

kombiler

Sonbaharı bitirip kış günlerini karşılamaya hazırladığımız şu günlerde soğuk giderek etkisini daha da fazla hissettirmeye başladı. Kombiler de yavaş yavaş yakılmaya başlandı. Peki hem faturadan tasarruf etmek hem de ideal sıcaklıkla ısınmak için kombi derecesi kaç olmalı? İşte önemli ayrıntılar...

Kombi petek sıcaklığı kaç derece olmalı sorusunun çok fazla merak edilme nedenlerinin başında elbette enerji tasarrufu geliyor. Kombi kullanıcıları, kombiyi ideal ısı değerinde yakmak ve böylece doğalgaz tasarrufu sağlayarak daha düşük faturalar ödemek istiyor. Fakat kombi kullanımında tasarruflu bir sonuç elde edebilmek için pek çok şeye dikkat etmek gerekiyor. Soğuk ve sıcak havalarda kombinin derecesini değiştirmek mi doğru yoksa hep aynı derecede kullanmak mı? İdeal kombi ayarı kaç derece?

 İşte tasarruf için yapılması gereken belli başlı şeyler:

 * Kombi kaç derecede olmalı...