25 / 04 / 2024

Komşum olur musun Siesta Oxygen

Komşum olur musun Siesta Oxygen

23 Şubat "a kadar sürecek 'Komşum olur musun?' kampanyasında, arkadaşına Soyak Siesta Oxygen'den 1+1 daire almasını tavsiye ederek ev sahibi olmasını sağlayanların hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin liralık hediye çeki kazanıyor...

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Doğum borçlanması nedir? Doğum borçlanması nasıl olur?

Doğum borçlanmasının ne olduğu ve nasıl yapıldığı çalışan kadınlar tarafından merak edilen ve sorulan sorulardandır. İşte detaylar!

Ev aramada yeni trend: Komşum bana benzesin!

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde daha çok vakit geçiren vatandaşlar komşularını da buna göre seçiyor. Ev arayışında olan vatandaşlar emlakçılara kendilerine benzeyen komşu istediklerini dile getiriyor. 

Derya Şensoy: Annem yan komşum!

Oyuncu Derya Şensoy, “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programında kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden bahsetti. Annesi Derya Baykal’ın yan komşusu olduğunu anlatan Şensoy, bu sayede yemek derdinden kurtulduğunu söyledi.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Dairedeki tadilat işleriyle yönetici ilgilenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '4 katlı 8 daireli apartmanın 1’inci katında oturuyorum. Banyo ve tuvalet tavanının bazı kısımlarından su akıyor. Nereden geldiği bulunamadı. Üst komşum konuyla ilgilendi ama ondan kaynaklı olmadığını söyledi. Yöneticinin mi ilgilenmesi gerekiyor?' sorusunu yanıtladı.

Koronavirüs sürecinde kira ödenmezse ne olur?

Posta yazarı Tamer Heper 'Üniversite öğrencisiyim. 'Pandemiden dolayı okuduğum şehirden yaşadığım şehre gelmek zorunda kaldım. Ev sahibim 3 aylık kira istedi ama ben oturmadığım eve kira ödemek istemedim. Bana senet imzalattı ödemem için. Ödeme yapmasam ne olur?' sorusunu yanıtladı.

Kooperatiflerde aidat tahsilatı yapılamazsa ne olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Üyesi olduğum kooperatifte bazı üyelerin borcu yüklü miktarda ve yurtdışındalar. Bu üyelerden aidat tahsili nasıl mümkün olur? Eğer aidat tahsil olunamazsa evlerin satışı ile tahsilattan kalan paranın üyeye verilmesi mümkün olur mu?' sorusunu yanıtladı.

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Bayim Olur Musun sitesini yeniledi!

Yatırımcılara ve franchise markalara hizmet veren Bayim Olur Musun'un sitesi yenilendi. Türkiye’nin en büyük franchise portalı olan site yatırımcı adaylarına hizmet vermeye devam edecek.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Komşum olur musun Siesta Oxygen Haberi

Komşum olur musun Siesta Oxygen

İZMİR'de yer alan 2 bin 300 konutluk Siesta projesinin son etabı Soyak Siesta Oxygen'de yeni bir kampanya başladı. 23 Şubat "a kadar sürecek 'Komşum olur musun?' kampanyasında, arkadaşına Soyak Siesta Oxygen'den 1+1 daire almasını tavsiye ederek ev sahibi olmasını sağlayanların hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin liralık hediye çeki kazanıyor. Hediye çeki, Teknosa ve Ikea mağazalannda kullanılıyor. 1+1 dairelerin 125 bin lira olduğu Soyak Siesta Oxygen proejesi yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV taahhüdü de sunuyor. 


Soyak Siesta Oxygen'de 1+1 dairelerin yam sıra 2+1, 3+1,2+1 bahçe katlı ve 3+1 bahçe katlı konut tipleri de bulunuyor. Yeşil bina olarak tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta Oxygen'de 600 daire yer alıyor. Bisiklet park alanlan, elektrikli araç sar'...