25 / 04 / 2024

Konak Belediyesi mimarlık ödülü

Konak Belediyesi mimarlık ödülü

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Konak İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Konak İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi'de Ümüt Alkan tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

Mmk Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Melik Konak tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Konak Belediyesi'nden satılık 21 daire!

Konak Belediyesi mülkiyetinde yer alan 21 adet daireyi satışa çıkardı. İhale 3 Eylül 2020 Perşembe günü gerçekleşecek.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

Manço Mimarlık'ın Süleymanpaşa projesine Wa Ödülü!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

Konak Belediyesi mimarlık ödülü Haberi

Konak Belediyesi mimarlık ödülü

İzmir Konak Belediyesi, 'The International Property Awards(Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)'dan dört projesiyle ödülün sahibi oldu. Milliyet'te yer alan habere göre; Konak Belediyesi'nin, İzmir Valiliği ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)'nın destekleriyle hayata geçirdiği İstiklal İlkokulu (Yenilikçi Öğrenme Merkezi), Yemişcizade (Alanyalı) Konağı, İkizevler ve Roman Kültür Merkezi projeleri ile iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü. 

İstiklal İlkokulu 'Kamu Binası İç Tasarımı' kategorisinde ödüle layık görülürken İkizevler, Roman Kültür Merkezi ve Yemişcizade (Alanyalı) Konağı 'Kamu Hizmeti Binası Geliştirme' kategorisinde ödül aldı. İstiklal İlkokulu ayrıca yarışmanın ikinci bölümü olan dünya finaline kalarak 'En İyi Uluslararası Dünya Ödülleri' kategorisinde yarışmaya hak kazandı. 

 'TARİHİ MİRASI GELECEK NESİLLERE AKTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Uluslararası bir mükemmellik ödülü olarak nitelendirilen 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri)'dan dört ödül almanın öncelikle kendisine...