25 / 04 / 2024

Konak Tramvayı son durum

Konak Tramvayı son durum

Konak Tramvayı, minimum hızda gerçekleştirdiği ilk gabari test sürüşünü İzmirlilerin alkışları arasında başarıyla tamamlayarak sosyal medyada gündem oldu.

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı'nda çalışmalar sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Konak Tramvayı’nda ray döşeme sırası Sait Altınordu Meydanı’na geldi.

Konak Tramvayı inşaat çalışmalarında son durum!

Çalışmaların hız kesmediği Konak Tramvayı'nın imalat çalışmalarında sıra Şair Eşref Bulvarı ile Gazi Bulvarı'nı birbirine bağlayan kavşağa geldi.

Konak tramvayında yeni etaba geçiliyor!

Konak Tramvayının imalat çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 8 Eylül Cuma gününden itibaren yeni bir etaba daha başlıyor.

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Konak Tramvayı'nda bir etap daha tamamlandı!

Yapım çalışmaları son sürat devam eden Konak Tramvayı'nda bir zorlu etap daha tamamlandı.

Konak Tramvayı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. projenin açılış tarihi belli oldu.

Konak tramvayı ne zaman tamamlanacak?

Konak Tramvayında, okulların yaz tatiline girdiği bu günlerde, yazın bitimine kadar en zorlu bölgelerdeki çalışmaların bitirilmiş olması hedefleniyor.

Konak Tramvayı'nda 9. ve 10. etap inşaatları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için çalışmalara devam ediyor, tramvay projesi kapsamında Şair Eşref Bulvarı’ndaki 8 etap tamamlandı.

Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için Tarihi Havagazı Fabrikası ile Vahap Özaltay Meydanı arasında ray döşeme çalışmalarına başlayacak

Konak Tramvayı'nda 9. ve 10. etap inşaatları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı çalışmalarında Şair Eşref Bulvarı’ndaki 8 etabında inşaatını tamamladı.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

Konak Tramvayı’nda yeni etap çalışmaları başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da yoğun bir tempoda çalışıyor.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart'ın merakla beklenen Konak projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Projedeki konut sayısı 292'den 643'e, rezidans ofis sayısı 398'den 980'e çıktı. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili detaylar...

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Çiğli Tramvay hattında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Çiğli Tramvay Hattı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, tramvay hattında devam eden çalışmaları inceledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 1 Ocak'ta açılıyor!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda son rötuşlar tamamlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, tramvay projesinin 1 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi. 

Abdül Batur'dan İzmir Konak için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Konak Belediye Meclisi, 2020 yılının son toplantısını Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi Salonunda gerçekleştirdi. Gültepe planlarına gelen itirazların gündeme getirildiği toplantıda, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kararlılık vurgusu yaptı. 

Konak Tramvayı son durum Haberi

Konak Tramvayı son durum

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl sefere alınan Karşıyaka Tramvayı'nın ardından, Konak Tramvayı’nda da ilk gabari test sürüşü gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fahrettin Altay ile Halkapınar arasında çift hat olarak inşa edilen, toplam 25,6 kilometre uzunluğunda ve 18 duraktan meydana gelen Konak Tramvayı hattında "minimum hızda" yapılan kent içindeki bu ilk tur, İzmirlilerde büyük heyecan yarattı. İlk test treninin ilerleyişini alkışlarla kutlayan  vatandaşlar, güzergah boyunca bol bol fotoğraf ve video çekerek sosyal medyada paylaştı.


Tasarımında mavi ve turkuaz tonlarıyla deniz kenti vurgusu yapılırken, aynı zamanda İzmir’in güneşli havası ile canlı ve neşeli yapısının da ön plana çıkarıldığı İzmir’in tramvay araçları, 32 metre uzunluğunda ve 285 yolcu taşıma kapasitesiyle dikkat...