18 / 04 / 2024

Kontes Beach Hotel

Kontes Beach Hotel

Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani 2009 yılında mavi turda görüp, beğendiği 15’i suit 180 odalı Munamar Oteli, 15 milyon dolara satın aldı...

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Comfort Beach Resort Hotel 100.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi, 735 parsel, üzerinde yer alan Comfort Beach Resort Hotel'in üzerinde borçluya ait üst kullanım hakkını icradan 100 milyon 164 bin 292 TL'ye satıyor...

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

Lussoro Bodrum Haziran'da açılacak!

Apis Global'in otel markası Lussoro, Bodrum'daki Miyel Beach Hotel'i 5 yıllık kiralama anlaşması kapsamında bünyesine kattı. Otel, 2018 Haziran'da açılacak.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Bodrum 5 Oda Hotel&Restaurant Beach 10 Haziran'da açılacak!

Bodrum Türkbükü'nde 8 yıldır hizmet veren '5 Oda Hotel & Restaurant Beach' 10 Haziran Cuma günü yeni sezona açılıyor.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Türkbükü No:81 Hotel 8 milyon TL ciro hedefliyor!

EDA ve Pamir Karakaya, Türkbükü'ndeki eski Maki Otel'i yenileyerek No:81 Hotel olarak hizmete açtı. Otelin, iskelesindeki Daze Restaurant&Beach Club'ın da katkısıyla yaz sezonu sonunda 8 milyon TL ciroya hedefleniyor.

Katar Şeyhi Marmaris Kontes Beach Otel'i satın aldı!

Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani, Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki Munamar Otel'in ardından, şimdi de 100 metre ilerisindeki Kontes Beach Otel'i satın aldı.

Sunprime Alanya Beach Hotel üstün hizmet kalitesi ile dünya üçüncüsü!

Sunprime Alanya Beach Hotel, Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook acentesinin misafir memnuniyeti anket sonuçlarına göre Dünya 3. sü ve Türkiye 1.si oldu.

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi!

Terrace Hotel Türkiye'deki en iyi 25 Otelden biri seçildi. Manavgat Kumköy Mevkiinde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort Avrupanm en büyük değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover'den 2014 ödülünü kazandı.

BW Plus The President Hotel, Brezilya pazarına tanıtım yapacak!

İspanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, Amerika ve Ortadoğu ülkelerinden turist ağırlayan BW Plus The President Hotel, tanıtım rotasını uzak pazarlara çevirdi

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel, turizm sektörünü ağırladı!

Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu Haliç'teki Hotel Projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'de ev sahipliği yaparak turizm sektörünün önemli isimlerini ağırladı

Kontes Beach Hotel Haberi

Kontes Beach Hotel

Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani 2009 yılında mavi turda görüp, beğendiği 15’i suit 180 odalı Munamar Oteli, 7 Ocak 2010’da sahibi olduğu Al Maselah İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Şirketi aracılığıyla 15 milyon dolara satın aldı. Bir yıl süren tadilat sırasında, otelin suit oda sayısı 10’a düşürülüp, şeyhe 250 metrekarelik içinde her türlü konfor olan kral dairesi yaptırılmak istedi.


Mevzuata aykırı olduğu belirtilince dönemin İçmeler Belediyesi ile şeyhin arası açıldı. Peşinden de otel ile yanındaki azmak arasına 20 yıl önce de gündeme gelen yürüyüş yolunun açılması belediye ile iplerin bir daha gerilmesine neden oldu.


Al Thani’nin oteli satmak istemesini dostları engelledi. Otel, 2012 yaz sezonu öncesinde Orhan ve İlhan Gündoğan kardeşler, Den-ma Et’in sahibi Gökçe Yanıker, Oylum Otel işletmecisi...