26 / 04 / 2024

konteyner evlerin özellikleri

konteyner evlerin özellikleri

Genellikle inşaatlar ve şantiyelerde kullanılan konteyner yapılar; son zamanlarda arsa sahipleri tarafından da tercih ediliyor. Peki, konteyner ev nedir? Konteyner evlerin özellikleri nelerdir? İşte konteyner ev özellikleri..

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Kendi konteynerini kendin yap kampanyası: Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? 

Deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle 6 Şubat'ta tekrardan yüzleşen Türkiye'de konteyner yapıların fiyatları ve kullanım özellikleri gündemde merakla sorgulanıyor. Peki, Depreme dayanıklı konteyner yapılar ne kadar? İşte detaylar...

Ev sahibi olmak isteyenler acilen baksın! Prefabrik ev fiyatı ne kadar, kaç TL? 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler günümüzde en çok araştırılan ve popüler yapılardan biridir.  Peki, prefabrik ev ne kadar? İşte prefabrik evlerin özellikleri ve 20 Temmuz 2023 fiyat listesi...

75 metrekare prefabrik evde kampanya! İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları şu sıralarda gündemde yer alıyor. Bu konut tipi ile ilgilenen kişiler fiyat araştırmasına devam ediyor. İşte prefabrik evler için yapılan kampanyalar!

55 metrekare prefabrik ev kaç para? 29 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyatları son dönemde merakla araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler ne kadardır? Prefabrik evler ucuz mu? İşte detaylar!

120 metrekare prefabrik ev kaç para? 21 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri ve fiyat aralığı bu konut tipini yaptırmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaktadır. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 18 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri le birlikte maliyeti de bu yapılarla ilgilenenlerin merak ettiği sorulardan biridir. İşte bu konunun detayları!

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

55 metrekare prefabrik ev ne kadar? 4 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri şu sıralarda sık sık araştırılan konular arasında yer almaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

2+1 prefabrik ev kaç para? 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler son dönemin en gözde yapılarından biri oldu. Kolay yapımı, sökülüp takılabilen yapısı ve maliyeti ile arsalarını değerlendirmek isteyenlerin listesinde yer almaya başladı. Peki prefabrik evlerin özellikleri nelerdir?

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 1 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özellikleri şu sıralarda bu konut tipini edinmek isteyenler tarafından araştırılmaktadır. Peki prefabrik evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

82 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 30 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler istenilen metrekarede yapılabilir. Bir betonarme yapının rahatlığını prefabrik evlerde bulabilirsiniz. Peki prefabrik evlerin özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

70 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları metrekareye göre değişiklik göstermektedir. İşte prefabrik evlerin özellikleri ve metrekare fiyatları!

konteyner evlerin özellikleri Haberi

konteyner evlerin özellikleri

Konteyner ev özellikleri!

Genellikle inşaatlar ve şantiyelerde kullanılan konteyner yapılar; şantiyelerde genellikle barınma ihtiyacına yönelik kullanılmakla beraber ofis,yemekhane,yatakhane,wc,duş,sosyal tesisler, revir, depo vb. ihtiyacları karşılamaya yönelik kullanılıyor.


Ancak son zamanlarda arsa sahiplerinin tercihi de konteyner evden yana oluyor. Fabrikalarda üretilen modüler yapılar konteynerler, fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılıyor.


Peki, konteyner evlerin özellikleri nelerdir?


Konteyner ev özellikleri:

Her iklim koşullarına dayanıklıdır,

Üretimde hızlıdır,

Maliyet yönünden düşük maliyetlidir.

Doğal afetlere karşı dayanıklıdır (deprem )

Bir çok kez farklı yerlere taşınabilme özelliğine sahiptir.

Yüksek kalitededir.

Sevkiyat edilmesi kolaydır

Yüklenmesi ve sevkiyatı kolaylıkla yapılabilir.

Demonte konteynerler şantiye adresinde kuruldukları için nakliye avantajı sağlamaktadır,

İstenilen tüm özelliklerde yapılabilmektedir.

Gerekli durumlarda yaşam konteyneri olarakta kullanılabilir.

Kolay ve hızlı çözümler sunmaktadırlar.

Standart modellerin yanısıra ihtiyaca...