26 / 04 / 2024

konteyner karmod

konteyner karmod

Türkiye'deki hazır yapılar alanında, konteyner ve prefabrik şantiye yapıları, tek ve çok katlı prefabrik konut ile villalar gibi geniş bir portföyle yer alan Kamod, çeyrek asırlık tecrübe ile yoluna devam ediyor...

Tatilcilerin yeni konut tercihi hazır konteyner ev!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, konteyner ev modelinin son dönemde tatilciler tarafından ikinci konut tercihi olarak değerlendirildiğine vurgu yapıyor. 

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!

Elazığ’daki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı, ilgili bakanlıklar, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE, kamu kurumları ve diğer yardım kuruluşlar tarafından ilk etapta 5 bin ailenin geçici barınması için konteyner kent kuruluyor.

Karmod Elazığ’a 110 adet konteyner ev gönderdi!

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası Karmod,  Elazığ ve Malatya’da depreme kayanıklı konut ve okul projelerini gerçekleştirmek için hazır olduklarını ifade etti...

Elazığ’da konteyner kent için yoğun mesai!

Elazığ’daki depremin ardından bölgelerde enkaz kaldırma işlemleri sürerken konteyner kent için konteyner kurulumu devam ediyor.

Elazığ'da konteyner kentler kuruluyor!

Elazığ'da vatandaşların geçici olarak barınması amacıyla yapılan konteyner kentlerin kurulumu devam ediyor.

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Manisalı depremzedeler için konteyner ev!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan Karakurt Mahallesi sakinleri için 30 adet konteyner ev kuruldu.

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Kilis'ten deprem bölgesine ‘konteyner ev’ desteği!

Kilis’ten Elazığ’a depremzedeler destek için 9 tır konteyner ev, tuvalet ve banyo gönderildi.

Elazığ konteyner kentte bin konteyner kurulacak!

Elazığ’daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlar için bin konteyner kurulacağı alanda çalışmalar başladı.

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri ağır hasar alan vatandaşlar için bölgede konteyner kent çalışmları başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı...

konteyner karmod Haberi

konteyner karmod

Türkiye'deki hazır yapılar alanında, konteyner ve prefabrik şantiye yapıları, tek ve çok katlı prefabrik konut ile villalar gibi geniş bir portföyle yer alan Kamod, çeyrek asırlık tecrübe ile yoluna devam ediyor. Şantiye yapılarında yaptıkları projeler ile inşaat sektörüne çözüm ortağı olduklarını belirten Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, esas büyümeyi dış pazarlara açılarak sağladıklarını söyledi. Bugüne kadar 74 ülkede 500'den fazla proje tamamladıklarına vurgu yapan Çankaya, "Projelerimizle inşaat ve eneıji ağırlıklı olmak üzere birçok sektöre önemli katma değerler ürettik" dedi. Yurtdışında ilk işlerini BP'ye yaptıklarını aktaran Çankaya, "BP'nin üstlendiği Şahdeniz-2 projesinde yer aldık. Bu şantiye projemiz BP-AZFEN ortaklığının üstlendiği ve Azerbaycan'dan Türkiye aracılığıyla Avrupa'ya taşınacak doğalgaz boru hattının inşası boyunca, uzun vadeli kullanılacak bir şantiye oldu. 2018 yılma kadar sürecek proje...