24 / 04 / 2024

konut alanların seçici olması

konut alanların seçici olması

Bu görüş İstanbul'un önde gelen müteahhitlerinden Ali Ağaoğlu'na ait. Ali Ağaoğlu başka ne diyor? Detaylar için tıklayın!

Konut piyasası düşse bile arazi piyasası yükseliyor! Peki neden?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin konut piyasası düşse bile ki arazi piyasasında fiyatların yükselmeye devam ettiğini belirtti.

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Konut satışında Rus fırtınası! Ruslar Eylül'de Türkiye'den 1.196 adet konut satın aldı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra konut piyasasında başlayan Rus rüzgârı devam ediyor. TÜİK verilerine göre yabancılara satılan konutları alanların arasında Rusya vatandaşları zirvede yer alıyor. İşte yabancıya konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

konut alanların seçici olması Haberi

konut alanların seçici olması

Son dönemde lüks konut projeleri ve inşaatta erken teslim ile gündemimize oturan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, ilkokuldan itibaren inşaatla uğraşıyor.

ıÜüBabası inşaat malzemesi tedarikçisi olan Ağaoğlu, inşaatı çok sevdiğini söyleyerek, ilk projesinin orta okulda okulunun basketbol sahası olduğunu belirtiyor. Konutlarında lüks yaşamı B grubuna indirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ağaoğlu, Gentleman Dergisi'ne verdiği röportajda, 1990'ların sonunda inşaat sektöründe My City, My Village, My Town, My Country projeleriyle markalaşma sürecini tamamladıklarını ifade ediyor. 1970'den itibaren bir çok projeye imza atan Ağaoğlu, Ağaoğlu'nun yaptığı çıkışı 1980'lerde yaptıkları çalışmalara bağlıyor. Ağaoğlu, 1980'de başlayan arzın halen devam ettiğini kaydederek, "Bugünkü hızlı yükselişimizi 1980'lerdeki yatırımlarımıza borçluyuz" diyor.

BODRUM'A TURİZM ŞEHRİ

Eskiden arazi alırken şehre yakınlığına önem verdiklerini, şimdi ise...