19 / 04 / 2024

konut fiyatları 2017

konut fiyatları 2017

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, konut için alıcı lehine çok avantajlı bir dönem olduğunu açıkladı. 

Konutta yeni kampanyalar başladı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere bakıldığında, Türkiye genelinde konut satışları 2017 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 28.8 oranında artış gösterdi.

Konut fiyatları Türkiye genelinde yüzde 1.07 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında yüzde 1.07 oranında arttı.

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Ekim ayında 11 bin 347 yeni konut satışa çıktı!

Konut yatırımlarının hızla devam ettiği Ekim ayında 11 bin 347 yeni konut satışa çıktı. Satışa çıkan projelerdeki konutların fiyatları metrekare bazında 2 bin 750 TL'den başlıyor. 

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Konut yatırımı için en doğru zaman!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. Yıldırım, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara ''en uygun zaman'' dedi.

Konut fiyatları en çok Sırbistan'da arttı!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu açıklandı. Rapora göre, 2017'nin ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke yüzde 19.5'luk artışla Sırbistan oldu.

Konut fiyatları demir zamından etkilendi!

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Çin’in demir üretimini azaltması nedeniyle Türkiye piyasasında demir fiyatlarının yüzde 60 zamlandığını söyledi. Karslıoğlu, bu durumun konut fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Konut arzı arttı!

Konut satışlarında bir önceki aylara göre gerileme yaşandı. Artan konut arzı ve fiyat düzeyi özellikle küçük yatırımcı için konut alımının zorlaştığının göstergesi.

Konut alıcısının yeni tercihi 2+1 ve 3+1 konutlar!

Vade farkının azalması ve borçlanmada sürenin uzaması vatandaşın büyük ev hayalini gerçeğe dönüştürdü. Bu gelişme rakamlara da yansıdı.

İkinci el konut fiyatları Haziran'da arttı!

REIDIN Emlak Endeks 2. el konutlar fiyat endeksleri 2017 Haziran ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre 2. el konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.13 oranında arttı.

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını artırdı!

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Akbıyık, inşaat maliyetlerin artmasıyla birlikte konut fiyatlarının da zorunlu olarak yükseldiğini söyledi.

Konut fiyatları yükselişini sürdürüyor!

Konut Fiyat Endeksi ve düzey bölgeleri Nisan 2017 açıklandı. Verilere göre konut fiyatlarının yükselişini sürdürüyor.

Konut fiyatları bazı ülkelerde yüksek ve artmayı sürdürüyor!

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, uzun süre düşük seyreden faizlerin bazı ülkelerde “yüksek ve artmayı sürdüren” konut fiyatlarına katkı sağlamış olabileceğini açıkladı.

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı!

Konut fiyatları, 2017 yılının son çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine oranla, Avro Bölgesi'nde yüzde 4,2 ve Avrupa Birliği'nde (AB) yüzde 4,5 yükseliş kaydetti. 

2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Çin şehirleri, geçen yıl konut fiyatlarında yaşanan artışta birçok dünya şehrini geride bıraktı. 2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Gaziosmanpaşa'da konut fiyatları yüzde 21 arttı!

Yapılan araştırmaya göre; 2017 yılında konut fiyatları İstanbul genelinde yüzde 13 arttı. Gaziosmanpaşa ise en çok kazandıran ilçeler arasında yer aldı.

İstanbul'da konut fiyatları 2017'de yüzde 13 arttı!

Endeksa'nın 2017 yılında Konutta En Fazla Değer Artışı Olan İller ve İlçeler araştırmasına göre, 2017'de İstanbul'da konut fiyatları yüzde 13 oranında arttı!

Avrupa'da konut fiyatları 3. çeyrekte arttı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) yayımladığı verilere göre; 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Avro Bölgesi'nde konut fiyatları arttı. 

İşte konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler!

IMF’nin hazırladığı rapora göre 2017 yılının ikinci çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke yüzde 18.7'lik artışla Hong Kong oldu.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları 2017!

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor...

Özyurtlar Ödül İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Özyurtlar Ödül İstanbul güncel daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 219 bin TL'den başlıyor.

Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Karden İnşaat imzasıyla yükselen Self İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Resim İstanbul Nefes proje fiyatları 2017!

Resim İstanbul Nefes proje fiyatları 2017 kapsamında 388 bin 395 TL'den başlıyor. Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen projede 50 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

konut fiyatları 2017 Haberi

konut fiyatları 2017

Milliyet Gazetesi yazarlarından Serkan Arman bugünkü köşesinde ''Yabancı yatırım mesajı: Gittikleri gibi gelirler'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte, Serkan Arman'ın yazısı... 

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye’nin her anlamda ‘vazgeçilmez’ olduğu görüşünde... Hem dünyayla ilişkiler açısından geleceği parlak görüyor, hem de yabancı yatırımın adresinin yine Türkiye olacağını düşünüyor.

Hatta Atatürk’ün “Geldikleri gibi giderler” ifadesine atıfla, yabancı yatırımlar için “Gittikleri gibi gelirler” diyor...

Önceki gece ekonomi gazetecileriyle bir araya gelen Polat, gayrimenkul ve enerji yatırımcısı kimliğinin yanı sıra Türkiye - Macaristan İş Konseyi Başkanı şapkasıyla da mesajlar verdi. Adnan Polat’ın ilk olarak söylediği şuydu: 

“Avrupa’nın Türkiye’den vazgeçme lüksü olamaz. Türkiye’nin de aynı şekilde... Kriz dönemlerinden sonra uzlaşma gelir. Türkiye elinde farklı alternatifler olduğunu dünyaya gösterdi. Mesela Rusya, İran ve Çin ile son dönemde...