19 / 04 / 2024

konut haciz işlemleri

konut haciz işlemleri

Minneapolis Merkez Bankası Başkanı Gary Stern, ABD konut piyasasının, satılamayan ev sayısının çokluğu nedeniyle daha da zayıflamasının beklendiğini söyledi.

Konut alım satımlarında yeni dönem! Tapu işlemleri noterde de yapılabilecek!

Konut alım satımlarında yeni dönem başlıyor. Bu kapsamda artık alım ve satım işlemleri noterlerde de yapılacak.

Thodex soruşturmasında haciz işlemleri başlıyor!

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan Thodex vurgununa yönelik yapılan operasyonda Faruk Fatih Özer'in evine haciz işlemi uygulanacak. 

6 maddede yabancıların tapu ve vatandaşlık işlemleri!

Yabancıların vatandaşlık limitinde yapılan indirim, konut satışlarını arttırdığı gibi, tapu dairelerinde de yoğunluk yarattı. Peki, konut alan yabancıların tapu ve vatandaşlık işlemleri nelerdir?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap 913 Konut kapsamında sözleşme işlemleri yapılıyor.

Emlak Konut bahar kampanyası başvuru işlemleri 2018!

Emlak Konut GYO, daha önce 50 projesinden ev almış olan kimseler için bahar kampanyası başlattı. İşte Emlak Konut bahar kampanyası başvuru işlemleri 2018...

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri!

Silivri 3. Etap KİPTAŞ sözleşme işlemleri hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Başvuruların konut sayısını geçmesi halinde projede satışlar kura ile yapılacak. 

TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Kayseri Bünyan-Büyüktuzhisar başvuru işlemleri başladı!

Kayseri-Bünyan-Büyüktuzhisar Tarımköy Projesi kapsamında, İdare stoğunda bulunan 4 adet konut için başvuru işlemleri bugün başladı..

TOKİ Konya Meram sözleşme işlemleri bitiyor!

Konya Meram Gödene Mahallesi Emeklilere Özel 198 konut için sözleşme imzalama işlemleri bugün mesai bitiminde sona eriyor..

Emlak Konut indirim kampanyası başvuru işlemleri!

Emlak Konut, 47 projesinden 1 Şubat'tan önce daire alanlar için indirim kampanyası başlattı. Peşin ödemede bulunan alıcılar başvurmaları halinde yüzde 20'lik indirimden yararlanabilecek. İşte emlak Konut indirim kampanyası başvuru işlemleri..

Konut kredisi dosya masrafı iadesi 2017 işlemleri!

Tüketiciden ne için alındığı bilinmeyen konut kredisi dosya masrafları Yargıtay kararı gereğince iade ediliyor. İşte konut kredisi dosya masrafı iadesi 2017 işlemleri..

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuru işlemleri!

Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar değiştiği proje 166 adet konut kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuru işlemleri...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

konut haciz işlemleri Haberi

konut haciz işlemleri
Bununla birlikte istihdam ve gelirlerin hâlâ arttığını ve bunun tüketimi destekleyeceğini kaydeden Stern, "Yeni konut inşaatının oldukça sınırlı kalmasını bekliyorum. Aynı zamanda önümüzdeki çeyreklerde haciz işlemlerinin düşmekten çok, yükseleceği de bir gerçek." ifadelerini kullandı....