26 / 04 / 2024

konut indirim kampanyası

konut indirim kampanyası

KONUTDER ile Ziraat’in konut kredisi faizlerini yüzde 0.98’e çektiği kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da katıldı. Vakıf ve Ziraat Katılım ise sırada.

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden destek geldi.

Konut stoğu eritilecek mi?

Bu hafta açıklanan yeni konut kampanyasıyla bankalardaki tasarrufların ve yastık altındaki paraların konut alımına yöneltilmesine çalışılıyor. Peki, Konut stoğu eritilecek mi?

Konut alımında  600 bin liralık fırsat!

Konutta indirim kampanyası için detaylar bugün açıklandı. ''Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'' ismiyle açıklanan konutta indirim kampanyası kapsamında konut faizleri 0,98'e çekildi.

Konutta Türkiye için kazanç vakti!

Gayrimenkul sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da desteği ile konutta yeni bir kampanya başlıyor. 

Konutta fiyat ve faiz iniyor!

Gayrimenkul sektörü yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Yeni kampanyaya göre yaklaşık 200 firma yüzde 10-20 arasında indirim yapacak, faizler de 0.98’e çekilecek. 

Konutta tarihi fırsatı kaçırmayın!

Konutta faizi yüzde 0.98, peşinatı yüzde 5’e düşüren ve yüzde 20 indirim uygulanan kampanya için 2 gün kaldı. İnşaatçılar “Bu fırsatı kaçırmayın” diye uyarı yapıyorlar. 

Ev almak isteyenler için tarihi fırsat!

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan yüzde 0.98 faiz oranı kampanyasına konut sektöründen de destek geldi. Kampanyaya katılan projelerin fiyatlarında yüzde 30’u aşan avantajlar sağlanıyor.

Konut alımı için önemli fırsatlar oluştu!

Nef Başkanı Erden Timur, 4 yıldır konut satış adedi ve ciroda sektör lideri olduklarını belirtirken, şirketin her yıl ortalama yüzde 50’ye yakın büyüme gösterdiğini söyledi. 

Ev almanın tam zamanı!

Hükümetin konut alıcısını ve piyasayı harekete geçirmek için attığı adımlara, inşaat patronları da yüzde 20 indirimle destek verdiler. Konutta tarihi kampanya dün resmen başladı.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için her sene gerçekleştirilen indirim kampanyası yarın başlıyor.

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ 2022 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dün itibarıyla sona eren yüzde 25 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişinin faydalandığını belirtti.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında son gün bugün! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası bugün sona eriyor.

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyasında sona gelindi. Kampanya yarın sona eriyor. İşte TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'ne borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 2 gün sonra sona eriyor...

10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022!

Geçtiğimiz günlerde 250 bin konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasının detaylarını da açıkladı. İşte 10 soruda TOKİ indirim kampanyası 2022...

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

TOKİ Sosyal Konut 2022 kampanyasının ayrıntıları gelirken, çok önemli bir detay belli oldu. Müjde verildi, TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanacak! İşte ayrıntılar... 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor...

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 575 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyasından toplamda 14 bin 575 kişi faydalandı.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 22 indirim kampanyası bugün başladı.

TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasına ilişkin tüm detayları açıkladı. İşte TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası detaylarına ilişkin resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve ticari ünite alıcıları için her sene yapılan indirim kampanyası bu sende gerçekleştirilecek. İşte indirim kampanyasının detayları...

konut indirim kampanyası Haberi

konut indirim kampanyası

Vatandaşın konut sahibi olabilmesi adına KONUTDER ve Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da katılım gösterdi. Edinilen bilgilere göre, Vakıf Katılım ile Ziraat Katılım'ın da önümüzdeki günlerde kampanyaya katılması bekleniyor. Kampanyaya göre, bankalarda kredisi bulunan konut üreticisi firmalardan ev alanlar için yüzde 0.98 faiz oranı uygulanacak. Tüketiciler, 120 aya varan vade seçenekleriyle 500 bin liraya kadar konut kredisi kullanabilecek.

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre yapılan çalışma ile konut kredisi faiz oranı aylık yüzde 1.78 olarak belirlendi. Aradaki yüzde 0.80'lik farkı da inşaat firmaları üstlendi. Böylece tüketicilere yüzde 0.98 ile kredi kullanma imkânı sağlanıyor. Sektör temsilcileri yüzde 2.99'u bulan konut kredi faizi nedeniyle vatandaşın alım kararını ertelediğini, bu kampanya sonrası konut pazarında canlanma beklediklerini belirtiliyor. 

Kampanya ile firmaların elinde...