25 / 04 / 2024

konut kampanyaları ağustos

konut kampanyaları ağustos

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri ağustos ayında satışları artırmak ve ekonomiye katkı sunmak için elini taşın altına koyuyor! Pek çok firma yeni kampanya ve istihdam modellerini uygulamaya başladı.

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 10 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatları bu senenin ağustos ayında yıllık bazda yüzde 10 artış gösterdi.

Yabancılar Ağustos ayında en çok bu şehirlerden ev aldı!

Yabancıya konut satışı Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170 bin 408 oldu. Ağustos ayında en çok konutu İranlı vatandaşlar aldı...

İngiltere'de konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 2 arttı!

Konut finansman kuruluşu Nationwide'nin verilerine göre; İngiltere’de ağustos ayında konut fiyatları aylık bazda yüzde 2 arttı.

Konut harcamaları Ağustos 2020'de yüzde 1.07 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ağustos 2020 fiyat indekslerini açıkladı. Verilere göre, perakende fiyatlarda bir önceki aya göre konut harcamalarında yüzde 1.07 artış yaşandı. 

Konut fiyatları Ağustos’ta reel olarak azaldı!

2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,59 oranında artan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 4,00 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 9,57 oranında azalmıştır...

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos'ta aylık yüzde 0.58 arttı!

Çin'de yeni konut fiyatları Ağustos ayında aylık yüzde 0.58 artarak bir önceki aydan daha yavaş büyüme gerçekleştirdi.

Ağustos'ta konut satışları artacak!

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TÜİK‘in açıkladığı 2019 Temmuz ayı gayrimenkul verilerini değerlendirdi. Kredi faiz oranlarındaki indirim sektörü hareketlendirdi. Ağustos ayında konut satışlarının artması bekleniyor.

TOKİ Denizli Çal 354 konut ve 2 adet ticaret merkezi ihalesi 20 Ağustos'ta!

Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi 3.Etap 354 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi İşi ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kırklareli 83 konut ihalesi 26 Ağustos'ta!

Kırklareli İli Pehlivanköy İlçesi Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum Osmancık 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada Ağustos 2019?

Konut kredisi faiz oranları düşüşünü sürdürüyor. Peki en düşük konut kredisi faizi hangi bankada Ağustos 2019?

12 banka Ağustos itibariyle konut kredisi faizlerini indirdi!

Merkez Bankası’nın repo faiz indirimi sonrasında kredi faiz oranları da hızla düşmeye başladı. Ağustos başından itibaren 12 banka konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı...

TOKİ Giresun Bulancak 228 konut ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

konut kampanyaları ağustos Haberi

konut kampanyaları ağustos

Darbe girişiminin ekonomide yol açabileceği olası sıkıntıları bertaraf etmek için çeşitli sektörler önlem paketlerini devreye sokmaya ve yol haritaları oluşturmaya başladı. Özellikle emlak satışlarında mevsim durgunluğunun yanısıra darbe girişimi nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluğa karşı gayrimenkul sektörü, vatandaşı yeniden alıma yönlendirmek ve ekonomiye destek vermek için kampanya ve istihdam atağına kalktı.


‘Faizlerin inmesi şart’




1) Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, bu girişimin ardından satış ofislerinde ziyaretlerin azaldığını ancak ekonomik istikrarın korunmasına yönelik hükümet ve yetkililerin açıklamalarıyla zaman kaybetmeden olağan sürece geçileceğini söyledi. Torun, “Torunlar GYO olarak şu anda satışta olan 5. Levent projemiz için halihazırda uyguladığımız ikinci etap lansman...