19 / 03 / 2024

konut kampanyası 2018

konut kampanyası 2018

Türkiye İstatistik Kurumu Ekim 2018 konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Vatandaş konut kredisini bıraktı, daha uygun olan peşin ve senetli satışa yöneldi" dedi...

Avrupalı Türkler 80 milyonluk ev aldı!

Sabah gazetesi gayrimenkul sektörünün devlerini Avrupalı Türklerle Berlin’de bir araya getirdi. 2 gün boyunca süren etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 80 milyon liralık satışa imza atılan organizasyonun ikinci durağı ise Köln olacak.

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Konut kampanyasına İzmir’den destek geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan konutta indirim kampanyasına, İzmir’deki sektör temsilcilerinden destek geldi.

Konut kampanyasına vatandaş akın ediyor!

Gayrimenkul sektörü ve Türkiye ekonomisine hareket kazandırmak amacıyla başlatılan ve 2 ay sürecek ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına vatandaşların ilgisi çığ gibi büyüyor...

Konutta sırtımız yere gelmez!

Konut sektöründe başlatılan yeni kampanya ile sektörün nefes alması planlanıyor. Gayrimenkul sektöründe başlatılan kampanyalarla ekonomide şahlanmamız bekleniyor.

Ev almak isteyenler için kazanç vakti!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Çevre ve Şehircilik Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile birlikte ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Döviz borcu olanların inşaatları yarım kaldı!

Yüksek döviz kuruna karşı gayrimenkul sektöründe önlemler alındı. TOKİ ortağı dışında kalan müteahhitler ise borçları nedeniyle inşaatlarını devam ettiremiyor.

TEMFED'ten konutta indirim kampanyasına destek!

TEMFED Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiğini açıkladı. TEMFED kampanın ülke ekonomisine katkı sağlayacağını açıkladı.

Konutta Türkiye için kazanç vakti!

Gayrimenkul sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da desteği ile konutta yeni bir kampanya başlıyor. 

Konutta yeni kampanyanın detayları belli oluyor!

Konutta yeni kampanya başlıyor. Kampanya hakkında bilgi veren KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Böyle kampanyalar genelde 1 ay sürer, talep olursa uzatabiliriz. Diğer detaylar henüz netleşmedi üzerine çalışıyoruz" dedi.

Konutta yeni kampanya çok yakında başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konut sektöründe yeni dönemin başladığını açıkladı. Kurum, konutta uygun ödeme koşullarıyla yeni kampanya yapılacağını söyledi.

Konut kampanyasının uzatılması piyasaları canlandırır!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'ndan (TESK) konut kampanyası devam etsin talebi geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kampanyanın en az 3 ay daha uzatılmasının doğrudan piyasaları canlandıracapını söyledi...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Konutta bir ay sürecek büyük kampanya başladı!

Bankaların ardından gayrimenkul şirketleri de konut kredi faizlerini yüzde 0.98’e çekti. 150 projede yüzde 5 peşine yüzde 20 indirim yapılacak.

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyası başvuruları 15 Nisan'da başlayacak!

İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Murat Kurum, İstanbul'da 5.833 TL taksitle konut kampanyasının başvurularının 15 Nisan'da başlayacağını söyledi ve tek tek projeleri anlattı. 

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Ev almak isteyenler müjde: Ucuz fiyata 2'nci el konut kampanyası başladı! İller peş peşe açıklandı!

Ev almak isteyen vatandaşlar için 2. el konut kampanyası start aldı. Devlet ilan sayfasından konuya dair yapılan açıklamada birçok kentte uygun fiyata konut satışı yapılacağı ilan edildi. İşte 2. el konut fiyatları...

Evi olmayanlara son dakika müjdesi! OVP ile yeni konut kampanyası geliyor: Kredide geri ödeme sistemi de değişebilir!

Orta Vadeli Program’da (OVP) evi olmayan dar gelirliler ve konut arzı ile ilgili de önemli bilgilere yer verildi. Peki OVP ile konut kampanyası nasıl olacak? İşte detaylar...

Yabancıya konut satışı 2018 ile 2022 arasında yüzde 172 arttı! Ucuzlayan TL gayrimenkule talebi uçurdu! 

Ucuzlayan TL ile beraber yabancılara konut satışı 2018 yılından 2022 yılına kadar yüzde 172 yükselirken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ise neredeyse kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi. Peki en çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul aldı?

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

Orta gelirliye konut kampanyası sonrası konut fiyatları şahlandı! 2 haftada dudak uçuklatan rakam

Konut projelerine ilişkin kampanyalar açıklanır açıklanmaz fırsatçılar da harekete geçti. 15 Ocak tarihinde başlayan orta gelirliye konut kampanyasıyla birlikte ev fiyatları aldı başını gitti. İşte detaylar...

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Ev salmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın...

Yeni Evim konut kampanyasına büyük talep!

Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için hazırlanan yeni konut kampanyası yoğun talep gördü. Kredi faizlerinin yüzde 0.69 a kadar düştüğü, vadenin 15 yıla çıktığı, ilk 3 yıl taksitlere hazine desteği sağlanan kampanyada ön talepler oluşmaya başladı.

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

konut kampanyası 2018 Haberi

konut kampanyası 2018

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklanan Ekim ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi;

Türkiye genelinde Ekim ayında 146 bin 536 adet konut satışı gerçekleşti. 2017 yılının Ekim ayına göre yüzde 19, bir önceki ay olan Eylül ayına göre konut satışlarında yüzde 15 artış yaşandı. 2018 yılının Ekim ayı Türkiye ekonomi tarihinde en çok konut satılan ay olmuştur. Hazine ve Maliye Bakanlığının KDV ve tapu harcı indirimi desteği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan ve KONUTDER’in de desteklediği, 31 Ekim’e kadar süren “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyası, konut piyasasına çok ciddi ivme kazandırarak konut satışlarını harekete geçirdi. Ekonomide yaşanan durgunluktan etkilenen konut piyasası, ciddi avantajlar sağlayan kampanyayı fırsat bilen alıcıların...