25 / 04 / 2024

Konut kredi başvuru talebi

Konut kredi başvuru talebi

3 kamu bankasına konut kredisi için başvuruların sayısı rekor düzeye ulaştı. 34 bin kişi 5,9 milyar liralık kredi talebinde bulundu.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

TOKİ’den dar gelirlilere özel 500 bin sosyal konut projesi! Başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12’nci Kalkınma Planı doğrultusunda 2024 yılından 2028 yılı sonuna kadar dar ve orta gelirli vatandaşlar için 500 bin konut yapacak.

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

TOKİ şimdi de 2 bin 491 lira taksitle konut satacak! Başvuru tarihleri resmen açıklandı! Kaçırmayın! 

TOKİ şimdi de 2 bin 491 lira taksitle konut satacak... Başvuru tarihleri resmen açıklandı... Kaçırmayın... İşte düşük taksit bedelleri ile konut sahibi olunabilen o TOKİ projesi...

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

5 milyon liraya kadar faizsiz kredi! Başvuru tarihini kaçırmayın

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığı ile 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi verilecek. İşletmeler, söz konusu olan kredi desteğinden faydalanmak için 13 Ocak 2023’e kadar başvuru gerçekleştirebilecek. İşte detaylar…

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konut kredi başvuru talebi Haberi

Konut kredi başvuru talebi

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1,50'lerden yüzde 0,99'a düşürdü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankacılık yetkililerinin açıkladığı verilere bakıldığında, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ağustos başında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmeleri sonrasında müşterilerinden gelen talep rekor seviyeye çıktı. 1 haftada 34 bini aşan kişinin 5,9 milyar liralık kredi başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Başvuru sayısı ve tutarının, kısa bir zaman diliminde ulaşılan en yüksek seviyeye düştüğünü kaydeden kaynaklar, talebin bayram tatili sonrasında da sürdürüleceğini tahmin etti. 

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, ay başında konut faiz oranlarını düşürerek, ikinci el dahil tüm konutlar için aylık faizi yüzde 0,99'dan başlayan oranlara gerilerken, vadeleri de kamu bankalarının tarihinde ilk kez 120 aydan 180 aya kadar...