19 / 04 / 2024

konut kredi faizleri 2018

konut kredi faizleri 2018

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını indirdi.

Konut kredisinde faizler düşmeye başladı!

Geçtiğimiz aylarda yüzde 3.24’lere kadar yükselen ve vatandaş ev almasını zorlaştıran konut kredisi faizleri yavaş yavaş düşüyor. 2.37 seviyesinde bulunan kredilerin 1.89’lara gerilemesi nedeniyle 10 yıl vadeli 100 bin lira kredi kullanan vatandaş 50 bin lira daha az ödeyecek.

Konut kredi faizlerinde düşüş devam ediyor mu?

Bankaların konut kredisi faiz oranların Kasım ayında hızlı bir biçimde düşüş gösterdi. Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam ediyor mu? Aralık ayının ilk günleri itibari ile bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

Konut kredilerinde devrim!

Kamuoyunda günlerdir spekülasyonu yapılan VDMK’lar ne batık inşaatları finanse ediyor ne de Merkez Bankası’nın rezervlerinden fonlama yapılıyor. İşte, sermaye piyasalarına yeni soluk getirecek enstrümanın tüm detayları...

Faizlerin düşmesiyle birlikte gayrimenkule ilgi artacak!

Uluslararası İş Birliği Platformu tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi gerçekleştirildi...

Konut kredi faizlerinde indirim beklentisi!

Son dönemde satışlarda düşüş yaşayan gayrimenkul sektörü, banka mevduat faiz oranları ve konut kredi faiz oranlarında indirim beklentisi içerisine girdi. Konut kredi faizlerinin inmesi dört gözle bekleniyor. 

Konut kredileriyle ilgili önlem alınmalı!

Öz Kayseri İnşaat (ÖKİ) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Arslantaş, son günlerde meydana gelen ekonomik gelişmeleri iş dünyası açısından değerlendirdi. 

Konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Bankalar 120 ay konut kredisi kullanmak isteyenlere en düşük yüzde 1,98, en yüksek yüzde 3,20 faiz oranı uyguluyor. Yüksek faiz nedeniyle vatandaş konut hayalini erteliyor. Peki konut kredi faizleri ne zaman düşecek?

Konut kredi faiz oranlarında son durum Ekim 2018!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak bankaların kredi faiz oranlarında yüzde 10 indirim yapılacağı müjdesini verdi. Şimdi ise kredi faiz indiriminin yürürlüğe ne zaman gireceği ve kapsamının neler olacağı merakla bekleniyor. İşte bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında yeni rekor!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarına bir artış daha geldi. En düşük faiz oranlı konut kredisini kullandıran Ziraat Bankası konut kredisi faiz artışına gitti. En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1.80 oldu.

Konut kredi faizleri yüzde 2,40'a dayandı!

Her geçen gün biraz daha artan konut kredisi faiz oranları yüzde 2,40'a dayandı. 120 aylık konut kredisinde en düşük faiz yüzde 1,35, en yüksek ise yüzde 2,40...

Gayrimenkul almak için en doğru zaman!

İzmir'de faaliyet gösteren gayrimenkul sektörü temsilcileri ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasını değerlendirdi. Ev almak için en doğru zaman olduğunu söyleyen temsilciler, gayrimenkulün dövizden daha karlı olduğunu belirtti.

Konutta dev kampanya için geri sayım!

Konutta yeni kampanya için geri sayım başladı. Faiz oranını yüzde 1’in altına düşürecek olan kampanya 27 Ağustos'ta başlatılacak. 

Yüzde 2'nin altında konut kredisi veren bankalar!

Peşin parası olmayanlar ev almak için konut kredisini tercih ediyor. Ancak yüksek faiz oranı nedeniyle ana paranın dışında yüklü bir faiz ödemesi yapmak zorunda kalıyorlar. Peki en düşük konut kredisi faizini hangi banka veriyor?

Konutta kampanya bitti faizler yükselişe geçti!

Konut kredilerinde kampanyanın etkisiyle bir süredir yatay olarak seyreden ortalama faizler kampanyanın sona ermesiyle hızlı bir yükseliş kaydetti. 

Kredi faizleri arttı, konut talebi yüzde 35 azaldı!

Rusya’da artan konut kredisi faizleri sonrası Moskova’da satılık dairelere talep kısa zamanda yüzde 35 azaldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası, Garanti BBVA, ING Bank, Akbank konut kredi ödeme tablosu

Son dönemlerde artan konut fiyatları ev alma hayali bile kurduramıyor. Ayrıca yüksek kredi faizleri, konut kredisi çekerek ev almak isteyen birçok kişi için büyük bir engel haline geldi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Konut kredisi faizleri neye göre belirlenir?

Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen kişiler için sunulan bir kredi türü olarak bankalar tarafındnan sunulur. Bu kredi, bankaların belirlediği oranlarda farklı faiz planlarında seçenekler halinde sunulur. Konut kredisi faizleri belirli faktörler dahilinde değişken olabilir.

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

Konut kredisi faizleri fırladı! 100 metrekarelik evin fiyatı 3.3 milyon TL oldu! Faiz ve taksitler nasıl hesaplanıyor? 

İki ay önce yüzde 1,29-2,99 aralığında olan konut kredi faizleri seçim döneminde 3,5'e kadar yükseldi. Yükselen fiyatları ile yükselen faiz oranları, konut kredilerinin aylık ödemesini de 72 bin TL'ye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Konut kredisi faizleri hareketlendi!

Ev alacak vatandaşlar konut kredisi faizlerini araştırıyor. Merkez Bankası'nın 100 puanlık faiz indiriminin ardından kredi faiz oranlarından da indirim haberleri gelmeye başladı. Peki kredi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizleri Eylül'ün ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen ve bunun için de konut kredisi kullanacak olan kişiler önce faiz oranlarını, kredi çekme koşullarını ve konut kredisinin nasıl çekildiğini araştırıyor. Peki birçok vatandaş tarafından merak edilen konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ikinci haftasında ne oldu?

Kredi faiz oranları dönem dönem değişiyor. Peki Nisan ayında konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka güncel kredi faiz oranları...

Konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu?

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesini gördü. Tüm kalemler arasında en yavaş artış konut kredilerinde yaşandı. Peki konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu? Düşük faizli krediler geri gelecek mi? İşte merak edilenler...

Konut kredisi faizleri yüzde 18.61!

8 Ocak haftasında TL bazlı konut kredi faizleri değişmeyerek yüzde 18,61’de kaldı.

konut kredi faizleri 2018 Haberi

konut kredi faizleri 2018

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. 

Farklı konut finansman ürünleri sunan İş Bankası, anlaşmalı konut projelerinden yapılacak yeni kredi kullanımlarında aylık yüzde  0,98’den başlayan faiz oranı, çeşitli vade ve geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkânı sağlıyor. 

Anlaşmalı konut projelerinden yapılacak kredi kullanımlarında faiz oranı aylık yüzde  1,78’e inerken, kampanyaya dahil olan müteahhitler tarafından verilecek destek ile bu oran müşteriye yüzde 0,98 olarak yansıtılacak.

Kişiye özel geri ödeme seçenekleri sunan İş Bankası’nın ev kredisi ürünlerine dair detaylara ve kredi koşulları ile ilgili bilgiye isbank.com.tr, 0850 724 0 724 Telefon Şubesi ve tüm İş Bankası şubelerinden ulaşılabiliyor.

Konutta 0,98 faiz kampanyasına 4 bankadan destek!

0,98 faiz kampanyasıyla...